Snel de weg vinden op #Festivak met way finding van PrestopSnel de weg vinden op #Festivak met way finding van Prestop
Back Back Interview

Snel de weg vinden op #Festivak met way finding van Prestop

15 november 2017

Je kunt er eigenlijk niet omheen als je snel de weg wil vinden op de beursvloer van Festivak: de interactieve plattegrond bij de ingang. Vul de naam van een exposant op de touchscreen in, en de gewenste stand floept op, terwijl meteen de looproute zichtbaar wordt. Deze way finding is gerealiseerd door Prestop. 'De organisatie leverde de namen en de hal opstelling in en wij verzorgden de rest,' vertelt Ebony Petersen van Prestop. 

In hun eigen stand heeft Prestop diverse touchscreen concepten staan: interactieve informatiezuilen, een smart tafel en een giant iPad. De interactieve sjoelbak blijkt te beschikken over 'stopping power': veel passanten laten hun handen glijden over de digitale sjoelschijven.

Prestop kan voor alle concepten zowel de hardware als de software leveren. Dat is aantrekkelijk voor iedereen die gasten op een snelle, speelse en prettige manier wil informeren, zoals exposanten en organisatoren van beurzen en evenementen. Prestop levert z'n diensten bijvoorbeeld aan beurstitels als TEFAF, ISE en Infatech. Voor de concepten van Prestop geldt: zien is geloven.

Tot slot heeft Ebony een tip voor bezoekers: 'Stel je open voor nieuwe concepten. Sommige bedrijven blijven vasthouden aan hun eigen stijl, maar digitale concepten maken zoveel meer mogelijk.'

Fotografie > Sjoerd Fotografie

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!