Back Back Nieuws

Sneeuwattractiepark Skidôme winnaar Brabants Beste Dagje Uit

14 juni 2012
De winnaars van de Beste Dagje Uit Verkiezing 2012 zijn bekend. Sneeuwattractiepark Skidôme heeft in totaal de meeste stemmen ontvangen en is hiermee verkozen tot Brabants meest populaire dagje uit van 2012.

 

Innovatief en visionair denken

Wat betreft sfeer, prijs/kwaliteitverhouding, gastvriendelijkheid, activiteiten en faciliteiten scoort Sneeuwattractiepark Skidôme gemiddeld een 8,6 en laat hiermee de Efteling achter zich. Innovatief en visionair denken en handelen, blijkt de sleutel te zijn tot succes. Zonder extra investeringen te doen komt Sneeuwattractiepark Skidôme wederom met een primeur.

 

De primeur

365 dagen per jaar indoor schaatsen en curling in een bosrijke omgeving op een bevroren meer, het kan volgens Skidôme. Deze activiteiten worden namelijk permanent toegevoegd aan het concept van Sneeuwattractiepark Skidôme, als eerste en enige in Europa. De plannen zijn er altijd geweest maar met ingang van 1 oktober a.s. zijn de activiteiten indoor funschaatsen en curling bij Sneeuwattractiepark Skidôme een feit.

 

It giet oan!

De plannen waren aanwezig maar de testavond van maandag 4 juni heeft de doorslag gegeven. De 3500 m2 grootte funschaatsbaan werd op die dag opengesteld voor personeel om een eerste testrit op schaatsen te maken. Technisch blijkt het mogelijk, ook de kwaliteit van het ijs en de ijsoppervlakte is zodanig goed dat het zich leent voor activiteiten als schaatsen en curling. ‘It giet oan!’

 

Optimale beleving

Optimale beleving bij deze unieke activiteiten staat voorop. Aanpassingen in licht, geluid en nevenactiviteiten als schaatsverhuur en een koek en zopie tent versterken de ‘funschaatsbeleving’. Om deze optimale beleving te kunnen waarborgen worden in de komende periode groepsgewijs testmomenten georganiseerd waar besloten groepen tot maximaal 250 personen tegelijkertijd aan kunnen deelnemen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!