Sneeuw gevallen in Best!Sneeuw gevallen in Best!
Back Back Nieuws

Sneeuw gevallen in Best!

06 augustus 2018

De Brabantse gemeente Best is getrakteerd op een wel heel coole verrassing. Er is namelijk een flink pak sneeuw gevallen!

Dorpsplein bedekt met sneeuw

 Het klinkt misschien als fake nieuws, maar het is echt gebeurd. Het Dorpsplein in Best was namelijk een aantal uur bedekt met een goede laag sneeuw. De gemeente en het merk CoolBest hebben op deze manier de bezoekers en bewoners van de stad getrakteerd op een unieke, verkoelende ervaring.

Om 11 uur werd de sneeuw geplaatst door Polar Europe, die dit ook doen voor o.a. de Olympische Spelen, en smolt geleidelijk gedurende de dag. Volwassenen en kinderen lagen in zomerse outfits op de strandstoelen, speelden met sleeën, maakten sneeuwpoppen en er werd hier en daar een sneeuwbal gegooid. Allemaal onder het genot van een verfrissende versnapering. 

Best koelen

'In de aanhoudende hittegolf ontstond bij ons het idee om Best te gaan koelen. Met deze actie willen wij op een leuke manier zowel verkoeling als hydratatie bieden aan de bewoners en bezoekers van deze stad. Hoe cool is het om te kunnen zeggen dat je met 33 graden in de sneeuw hebt gespeeld? Best cool, toch?!', aldus Sabine Blom van CoolBest. 'En vergeet niet om met deze hitte verkoeling te zoeken en goed te blijven drinken. 2 Liter per dag is een must om niet uit te drogen!', voegt zij toe.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!