Sneak preview EVENTS magazine: Holiday Inn Leiden & ECC LeidenSneak preview EVENTS magazine: Holiday Inn Leiden & ECC Leiden
Back Back Interview

Sneak preview EVENTS magazine: Holiday Inn Leiden & ECC Leiden

31 mei 2017

Onlangs ging High Profile Events langs bij Holiday Inn Leiden voor een interview met Director of Sales & Marketing, Carmen Alvarez Perez. In de aankomende EVENTS van juni 2017 lees je het complete gesprek, maar hier vind je alvast een sneak preview...

Jubileum

Volgend jaar is het groot feest bij Holiday Inn Leiden. Deze eerste vestiging in Europa bestaat dan 50 jaar, en zal dat niet ongemerkt voorbij laten gaan. De Holiday Inn keten werd opgericht in 1952 in Memphis Tennessee, door een Amerikaanse ondernemer. Die roots zie je nog terug: De standaards die voor die tijd baanbrekend waren, zijn meteen ook in Leiden geïmplementeerd: twee dubbele bedden, gratis overnachting voor de kinderen, airconditioning, een zwembad, een restaurant, een telefoon, ijsblokjesmachines en gratis parkeren. Tegenwoordig zijn deze faciliteiten heel normaal, maar destijds zeer revolutionair. Nog steeds kunnen zakelijke reizigers aangrenzend aan hun hotelkamer parkeren, wat onnodig oponthoud in het hotel voorkomt. Zo stap je vanuit je hotelkamer zó je auto weer in en ben je binnen een kwartier op Schiphol.
Inmiddels is Holiday Inn Leiden uitgegroeid tot het grootste hotel in Leiden en beschikt ze sinds twee jaar ook nog eens over het grootste evenementen- en congrescentrum van Leiden. Genoeg redenen om iets te vieren dus.

ECC Leiden

Het Event & Convention Center (ECC Leiden) is gelegen onder één dak met Holiday Inn Leiden maar beschikt over een eigen entree. Omdat de organisatie van beide locaties is gebundeld, hebben gasten de mogelijkheid om alles via één contactpersoon te regelen. Direct hotelkamers bij je congreslocatie boeken wordt zo een fluitje van een cent. Van besloten meetings tot grootse publieksevenementen; alles is hier mogelijk. Door het zogenaamde ‘black-box’ concept is de klant in staat om volledig zelf de inrichting te bepalen, en te werken met leveranciers naar keuze.

Door een unieke samenwerking met diverse partners, werkt Holiday Inn Leiden / ECC Leiden hard aan een prominente plek in zowel de zakelijke als de leisure markt. Onder andere Leiden Marketing speelt hier een belangrijke rol in, maar hoe dit precies aangepakt wordt lees je binnenkort in het uitgebreide interview. Stay tuned.

Wil jij deze EVENTS ontvangen? Meld je hier aan.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!