Smakelijk lachen en eten bij Grand Café Bergse BossenSmakelijk lachen en eten bij Grand Café Bergse Bossen
Back Back Nieuws

Smakelijk lachen en eten bij Grand Café Bergse Bossen

10 januari 2018

Voor goede stand-up comedy hoef je niet naar de grote stad. Grand Café Bergse Bossen trapt 2018 bulderend van de lach af met op 27 januari weer een avondvullende Stand-Up Comedy Night, vol grappen en improvisaties. Ook deze editie weer een paar ‘grote jongens’ uit het comedycircuit, maar daarnaast nieuw talent. Bergse Bossen kookt óók nog voor je als je wilt; een speciaal Comedy Night 3-gangen diner.

Wie kun je 27 januari verwachten achter de mic?

Tom Sligting – Headliner van de show is de ontwapenende Tom Sligting. Tom was 1994 de eerste speler van het Comedy Cafe Amsterdam. Nu is hij een van de meest gevraagde stand-up comedians van Nederland en heeft inmiddels sindsdien elk theater, café en comedy club van het land wel een keer van binnen gezien. Op z’n plat-Amsterdams en met zijn aanstekelijke energie en vliegensvlugge improvisaties maakt hij van elk optreden een feestje. Ga dus lekker onderuit zitten en geniet!

Andries Tunru – Andries Tunru is een van de grootste comedytalenten van Nederland met een ijzersterke mimiek en slim bedachte grappen. In 2016 stond hij solo in de finale van het Griffioen/Zuidplein Cabaretfestival, won hij de publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival én zowel de jury- als de publieksprijs op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. Dit jaar haalde hij met gemak de halve finale van Cameretten en won daar uiteindelijk ‘De persoonlijkheidsprijs’. Hij kreeg de prijs omdat hij onder meer 'bedreven is in het uitvergroten van zijn brei'. Je snapt dus dat wij blij dat hij in januari nog in de Bergse Bossen te zien is hij voor hij doorstoot naar de stratosfeer van cabaretland!

Samir Fighil – Samir groeide op in Nijmegen en kwam daar al snel in contact met mensen uit alle lagen van de samenleving. En dat zie je terug op het podium: Samir is een van de zeldzame comedians die zowel verbaal als non-verbaal zijn publiek aan het lachen krijgt. Met zijn heel eigen stijl weet hij zijn publiek keer op keer te raken, als zichzelf of als één van zijn vele typetjes. Leuk om te weten: hij draagt ook humoristische live columns voor in het televisieprogramma De Halve Maan van de NTR.

Martine Bakker – De humor van Martine Bakker is zo droog dat je er cactussen op kan kweken, en dat is maar goed ook want dat maakt haar goed geschreven grappen alleen nog maar leuker. Martine is een comedian die met haar rustige stijl meteen opvalt tussen al het hyperenergieke geweld van haar collega’s. Deze comedian brengt comedy terug naar hoe het bedoeld is: ijzersterke grappen gebracht door een echte professional.

Hans Gommer – De avond staat onder leiding van Master of Ceremonies Hans Gommer. Degenen die vaker naar de Comedy Nights van Bergse Bossen komen, herkennen hem vast als 'de-man-achter-de-knoppen'. Maar Hans is zèlf ook comedian. Zo heeft hij maandelijks zijn eigen 'Standup comedy open mic' in Utrecht en speelt bij improvisatie-theater groep KAAL. Deze ras-Utrechter weet met zijn ontspannen (écht Utregse) stijl en makkelijke omgang met het publiek zelfs de stugste zaal aan het lachen te krijgen. Orregineel waor!

Arrangementen

Voor de degene die er een uitgebreid avondje uit van wil maken: er zijn ook diner mogelijkheden. Meer informatie vind je op de website van Grand Café Bergse Bossen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!