Site Event Leeuwarden-Friesland 21 NovemberSite Event Leeuwarden-Friesland 21 November
Back Back Nieuws

Site Event Leeuwarden-Friesland 21 November

10 november 2017

Ben jij een eventplanner en wil je culturele groepsarrangementen en bedrijfsuitjes samenstellen rondom Leeuwarden – Friesland Culturele Hoofdstad van Europa? Op 21 november organiseert Merk Fryslân een site event voor event professionals uit heel Nederland.

In 2018 is Leeuwarden-Fryslân de Culturele Hoofdstad van Europa. Met meer dan 100 programmaonderdelen laten we zien hoe wij Friezen het leven vieren. Cultuur is dus niet het doel, maar het middel. Ons landschap is het podium en iedereen is uitgenodigd.

Culturele Expeditie door Friesland

Tijdens een cultureel dagprogramma maak je kennis met projecten die mogelijkheden bieden voor incentives en bedrijfsuitjes. Op deze dag nemen we je mee op een culturele expeditie door Leeuwarden en Friesland. Je maakt kennis met diverse projecten rondom Culturele Hoofdstad en diverse locaties.

Een tipje van de sluier

2018 is al begonnen in het Fries Museum! Daarom bezoeken we het Fries Museum en de Mata Hari Expositie. Kom meer te weten over groepsarrangementen voor het theaterspektel 'De Stormruiter'. Honderd Friese paarden, Ellen ten Damme en Jelle de Jong hebben de hoofdrol in deze productie. In Harlingen meren indrukwekkende zeilschepen aan tijdens een literaire editie van The Tallships Races. Ideaal voor een netwerkevent of teamuitje. Of wat dacht je van een theatervoorstelling in de kassen of opera midden in de weilanden? De ultieme landschapsbeleving die je als team kunt meemaken ervaar je bij Ontwakend Landschap. Twaalf uur lang. Van zonsondergang tot -opgang. Deelnemers zien, horen, ruiken, proeven en voelen het landschap. Op een manier die ze niet eerder beleefden. Deze projecten en de mogelijkheden hierom staan centraal tijdens het site event.

Details

Het programma begint om 09.30 met een presentatie in de Blokhuispoort (voormalige gevangenis) in Leeuwarden. Lunch is inbegrepen. Het programma eindigt rond 18.00 met een drankje en hapje. Voor eventprofessionals is de dag kosteloos. Blijven slapen kan natuurlijk ook. Tegen gereduceerd tarief zijn er verschillende mogelijkheden om een hotel in Leeuwarden te boeken. Meer informatie en aanmelden via de website.

Illustration > Ryan Todd

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.523 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.523 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!