Back Back Nieuws

Sietse van Zanten nieuwe Maître Sommelier bij De Vrienden van Jacob

20 april 2011
Sietse van Zanten volgt per 1 mei aanstaande Dennis Smith als Maître Sommelier van het met een Michelin-ster bekroonde Restaurant De Vrienden van Jacob op, gevestigd in Landgoed Duin & Kruidberg te Santpoort. Gedurende de maand april krijgt Van Zanten het stokje overgedragen van Smith, die na zeven jaar trouwe dienst een nieuwe uitdaging aangaat.

 

Ervaring

Van Zanten heeft zijn laatste werkervaring opgedaan als Assistent Maître in Restaurant Ciel Bleu in Hotel Okura in Amsterdam. Daarvoor werkte hij een aantal jaar bij Restaurant Merlet in Schoorl als maître Sommelier, waar hij als leerling begonnen is. In 2006 werd Van Zanten door restaurantgids GaultMillau al uitgeroepen tot Talentvol Sommelier van het Jaar.

 

De Vrienden van Jacob
Restaurant De Vrienden van Jacob is sinds 2005 in het trotse bezit van een Michelinster, 17 punten in de GaultMillau en staat momenteel op de 13e plaats in de Lekker. Onder Executive Chef en SVH-meesterkok Alain Alders’ inspirerende leiding bereidt de keukenbrigade culinaire moderne gerechten met een mediterrane touch.
 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!