Showtime laat Enviem schitteren tijdens jubileumfeestShowtime laat Enviem schitteren tijdens jubileumfeest
Back Back Nieuws

Showtime laat Enviem schitteren tijdens jubileumfeest

04 januari 2019

Het bedrijf Enviem is de moedermaatschappij van Tinq, Gulf, ANWB en (diverse) BP tankstations in Nederland. Enviem exploiteert meer dan 600 tankstations in 4 landen. In 2018 vierden het bedrijf en de directeur beiden een jubileumjaar. Reden genoeg om een groot feest voor de medewerkers te organiseren. Showtime schreef een maatwerk voorstel voor het feest: "Show your energy", aansluitend bij het Evniem motto 'Be the energy'. In nauwe samenspraak met het organisatie comité van Enviem ontstond een prachtig feest voor 1100 gasten.

De gasten werden ontvangen in het indrukwekkende Aviodrome Luchtvaartmuseum in Lelystad, centraal gelegen voor alle Enviem vestigingen. Enviem vlaggen wapperden bij de entree, terwijl iedereen een glas champagne ontving van de Champagne Ladies. De openingsact kon in alle zalen op grote schermen bekeken worden: het moment dat de jubilarissen werden gehuldigd. Dit werd afgesloten met een eigen 'Enviem Band' lied.

Gevarieerde avond

Na de opening waaierden de gasten uit over alle zalen; want er was veel te zien en doen deze avond. Van fotoshoot met Grid Girls naar de Oxygenbar, dansen bij de DJ's van Radio 538 of de maatwerk theateract bekijken. Lekker eten op meerdere plekken, en daarna live meezingen bij Daniel Oostra. De band 'Black Tie Monkey Squad' zorgt de hele avond voor een volle dansvloer...

Grote act

Toen in de subzalen de muziek werd gedempt, verzamelde iedereen in de grote zaal voor de apotheose. De artiest was tot dan toe onbekend, totdat Glennis Grace het podium betrad. Vers terug van haar 'America Got Talent Show' stond ze voor Enviem op het podium. Na een knaloptreden en een snack toe, komt dit geweldige feest tot einde. Zowel Showtime als Enviem kijken terug op een zeer geslaagd feest.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!