Back Back Nieuws

Servé Verhuurservice introduceert exclusieve meubellijn

26 april 2012
(H)eerlijk hout. Dat is de naam van de nieuwe meubellijn die Servé Verhuurservice uit Hilversum onlangs introduceerde. De gehele meubellijn werd op maat gemaakt, op Java. Het gebruikte teakhout is afkomstig van oude huizen en schepen en krijgt in Nederland een tweede leven. Het resultaat: eigentijdse meubels met een natuurlijke en stijlvolle uitstraling, die op iedere locatie zorgen voor de perfecte ambiance.

 

Ludieke introductie

De meubels werden de afgelopen weken op ludieke wijze gepresenteerd aan vijftig potentiële en bestaande klanten: grote locatiehouders en cateraars. Vier compleet ingerichte trucks reden het hele land door om de nieuwe meubellijn ter plekke aan hen te tonen. Ze werden aangenaam verrast toen ze een kijkje namen achter de laaddeuren van de trucks. De bijzondere aanpak leverde de nodige interesse op en veel leuke vervolgafspraken.

 

(H)eerlijk hout

Duurzame meubels met een modern en eigentijds karakter. Dat was wat directeur/eigenaar van Servé Jan van Rijswijk voor ogen stond met zijn nieuwe meubellijn. ‘Het idee om daarvoor teak te gebruiken bestond al lang. Maar het duurde even voordat ik de juiste mensen had gevonden om het idee handen en voeten te geven.’

 

Ingrediënten voor bijzondere meubels

Uiteindelijk kwam Servé via een Nederlandse meubelmaker terecht op Java. Daar worden in een lokale fabriek onder fatsoenlijke omstandigheden meubels geproduceerd van gerecycled teakhout. Het hout wordt eerst ontdaan van spijkers, daarna gesorteerd en vervolgens verlijmd tot bladen en blokken. Die vormen de ingrediënten voor deze bijzondere meubels. Servé liet ze behandelen met een lichte, natuurlijke olie, wat het eigentijdse karakter benadrukt.

 

Juiste sfeer

Het karakter van de meubels maakt ze bijzonder geschikt voor uiteenlopende locaties en soorten evenementen. Hoe groot(s) de ruimte ook is: de meubels creëren de juiste, intieme sfeer voor kleine en grote evenementen: een gezellige borrel, een stijlvolle cocktailparty of een spetterend feest.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!