Samenwerking Meetings.com en MeetingReviewSamenwerking Meetings.com en MeetingReview
Back Back Nieuws

Samenwerking Meetings.com en MeetingReview

28 augustus 2018

De implementatie van de samenwerking tussen beide 'meeting' bedrijven is deze maand succesvol afgerond. Een lijst met reviews van ruim 300 locaties worden vanuit MeetingReview gekoppeld aan het boekingsbestand van Meetings.com.

Bas Lemmens CEO van Meetings.com (onderdeel van Hotelplanner.com): 'Klanten zijn gewend om hotels, restaurants, kleding, taxi's -bijna alles- online te bestellen. Deze trend zet zich voort in de vergaderwereld. Ook daar is er steeds meer vraag naar feedback van eerdere gebruikers. Door onze samenwerking linken wij een objectief reviewplatform aan ons boekingsplatform. Een mooie stap naar meer transparantie voor onze klanten,' zegt Bas Lemmens. Marco Kole, initiatiefnemer MeetingReview, licht toe: 'Een mooie samenwerking! Beide bedrijven doen waar ze goed in zijn. De ene onafhankelijke reviews en de ander in het online boekingsproces.'

Reviewscores op Meetings.com

Meetings.com gaat alle reviewscores van MeetingReview op de eigen website bij de ruim 300 locaties vermelden. Websitebezoekers willen immers ervaringen lezen en hun keuze daarop mede baseren, maar ook 24-7 boeken. Het boeken bij Meetings.com kan nu ook via de locatieprofielen op MeetingReview.

Vanuit MeetingReview zijn de locaties, die gekoppeld zijn, geïnformeerd dat vanaf heden MeetingReview (optioneel) doorlinkt naar de tool van Meetings.com. 'MeetingReview zal het aantal samenwerkingspartners op korte termijn verder uitbreiden,' aldus Kole.

Over Meetings.com

Op Meetings.com kunnen vergader- en eventlocaties plus hotelovernachtingen worden geboekt. Het bedrijf is onderdeel van HotelPlanner, een boekingssite die is gericht op groepsboekingen. Hotelplanner is nummer 1 op het gebied van groepsboekingen. Jaarlijks handelen ze 900.000 groepsboekingen af.

Over MeetingReview

MeetingReview is de meest complete zoekmachine voor meetinglocaties & meetingdiensten. Je leest gebruikerservaringen (reviews en testimonials) die steeds bepalender worden bij het online oriënteren naar locaties en diensten in de vergader- en evenementenbranche. Uitgebreid onderzoek heeft geleid tot de betrouwbare reviewmethode van MeetingReview.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!