Samenwerking Layer123 en World Forum The Hague verlengdSamenwerking Layer123 en World Forum The Hague verlengd
Back Back Nieuws

Samenwerking Layer123 en World Forum The Hague verlengd

10 november 2017

Na twee succesvolle edities in 2016 en 2017 zullen in oktober 2018 en 2019 opnieuw zo'n 2.000 executives in World Forum The Hague deelnemen aan de grootste en belangrijkste bijeenkomst ter wereld voor de netwerk transformatie industrie. De samenwerking van World Forum The Hague met Layer123 is voor dit evenement dan ook met twee jaar verlengd.

SDN NFV World Congress

Het eerste wereldwijde SDN-congres vond plaats in het voorjaar van 2012 en inmiddels geldt het SDN NFV World Congress binnen de branche als het meest vooraanstaande debatforum en dé etalage voor de snelgroeiende en zeer invloedrijke Software-Defined Networking- en Network Functions Virtualisation-sectoren. Het evenement brengt 2.000 executives bijeen, waaronder beleidsmakers, leiders en senior management in Den Haag die samenkomen voor ontmoetingen, inspiratie en het uitwisselen van kennis.

De ICT-, technologie- en telecomsector in Den Haag wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van veel mondiale en lokale bedrijven, onderzoeksinstituten, onderwijsinstellingen, kleine en middelgrote firma's en toeleveranciers die in deze branche actief zijn. Mondiale en regionale hoofdkantoren van diverse klinkende namen uit de sector worden in de regio bijgestaan door een dynamische verscheidenheid aan ondersteunende dienstverleners.

Gloednieuwe expositieruimte

World Forum The Hague is een fantastische thuisplek voor de conferentie. Dankzij de recente investeringen, waaronder een gloednieuwe expositieruimte, biedt World Forum een geweldige etalage voor de laatste technologieën, nieuwe productlanceringen en sectordiensten vanuit de gehele wereld. 'Wij zijn ontzettend trots dat World Forum The Hague wederom het SDN NFW World Congress in 2018 en 2019 mag hosten. De Haagse telecomsector is een van de belangrijkste bedrijvenclusters in de stad. Het is geweldig om te zien hoe de uitstekende lokale expertise en kennis op dit gebied een prachtige gemeenschap in Den Haag creëert voor conferenties over dit onderwerp', aldus Kirsten Vosmer, Commercial Manager World Forum The Hague.

Over Layer123

Layer123 is van de nieuwe generatie van zakelijke informatie en netwerkdiensten aanbieders. Het bedrijf is gespecialiseerd in het mogelijk maken van kennisuitwisseling tussen netwerkstrategieprofessionals.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!