Samen naar Martin’s Patershof Samen naar Martin’s Patershof
Back Back Locaties

Samen naar Martin’s Patershof

08 augustus 2023

Ervaar de betoverende schoonheid van Martin's Patershof: of het nu gaat om een bedrijfsevenement of een andere speciale gelegenheid, Martin’s Patershof biedt een ideale omgeving voor één of meerdere overnachtingen en een congres of een vergadering die een blijvende indruk zullen achterlaten op jouw gasten. Gelegen dichtbij zowel Antwerpen als Brussel, verweeft Martin’s Patershof moeiteloos moderne faciliteiten met een passie voor uitmuntendheid en uitzonderlijk comfort. Laat je verrassen door de magische sfeer en buitengewone voorzieningen die op je wachten.

Ideaal decor voor congres of vergadering

Stap bij Martin’s Patershof terug in de tijd zonder in te leveren op modern comfort. Dit voormalige kerkgebouw, gelegen in het hart van Mechelen, combineert erfgoed met comfort en biedt daarmee het ideale decor voor een origineel congres of vergadering. De drie zalen van Martin’s Patershof zijn perfect voor managementvergaderingen of intiemere bijeenkomsten. Een bijzondere troef is de Keizer Karelzaal, waar het majestueuze kerkkoor nog steeds bewaard is gebleven. De zaal biedt plaats aan recepties tot 150 personen. Voor meerdaagse bijeenkomsten kunnen gasten comfortabel overnachten in een van de 79 kamers van het hotel.

Vertrouw je teambuilding toe aan Martin’s Patershof

Bij Martin’s Patershof kan je niet alleen genieten van vergaderingen en evenementen in de prachtige zalen, maar ook je teambuildingactiviteiten toevertrouwen aan het ervaren team van het hotel. Zij staan klaar om een originele teambuildingmiddag voor je samen te stellen, met een scala aan activiteiten, zoals een bezoek aan de historische stad Mechelen, een ontspannen wandeling langs de schilderachtige Dijle, een culinaire workshop of verschillende proeverijen. Voor een unieke manier om Mechelen te verkennen als team, kun je kiezen voor City Golf. Als je op zoek bent naar een uitdaging, aarzel dan niet om de Sem'on Quizz aan te gaan.

De toegewijde evenementenspecialist Matthew de Ridder staat altijd paraat om je te helpen met elk aspect van de planning en uitvoering van al je vergaderingen en evenementen, zodat je evenement moeiteloos en onvergetelijk verloopt.

Over Martin’s Hotels

Martin’s Patershof is onderdeel van het gerenommeerde Martin’s Hotels, een collectie van 12 hotels, 6 restaurants en 4 spa’s, elk met een eigen karakter en unieke charme. Deze hotels zijn verspreid over heel België en bieden allemaal een authentieke ervaring met bijpassende expertise.

Zie jij jezelf je volgende evenement bij Martin’s Patershof organiseren? Vraag dan hier een offerte aan voor een evenement in Martin’s Patershof. Laat jezelf en je gasten betoveren door de historische pracht, het moderne comfort en de uitzonderlijke gastvrijheid die dit bijzondere hotel te bieden heeft. Of het nu een congres, vergadering of teambuildingactiviteit is, bij Martin’s Patershof zal je zeker een onvergetelijke ervaring beleven.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!