Back Back Nieuws

Samen bouwen aan Duurzaam Groningen tijdens Duurzaam Gebouwd Congres

12 juni 2015
Directieleden, managers en senior professionals uit de brede bouw- en vastgoedsector komen donderdag 12 november naar MartiniPlaza in Groningen. Hier vindt dan de zevende editie van het Duurzaam Gebouwd Congres plaats. Dit jaar is het thema ‘Samen bouwen aan Duurzaam Groningen’, gericht op de enorme bouwopgave in provincie Groningen.

De bouwopgave in Groningen is voor de komende jaren geschat op 800 miljoen euro per jaar in het kader van revitalisatie en herstel. Hoe kunnen we deze enorme opgave volbrengen op een aardbevingsbestendige en duurzame manier? Hoe komen we tot de meest duurzame provincie van Nederland en hoe creëren we in dat kader ook werkgelegenheid en economische groei? Door met circa 800 professionals vanuit de integrale bouw- en vastgoed tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres te bouwen aan Duurzaam Groningen.

Aardbevingsbestendig verduurzamen
Dagvoorzitter Inge Diepman neemt de bezoekers mee in een programma vol met interessante en inspirerende keynotes om Groningen aardbevingsbestendig te verduurzamen. Tevens vinden er twee workshoprondes plaats en wordt podium geboden aan de Nyenrode Supply Chain Award 2015 en de Gouden Kikker Award 2015. Uiteraard zijn diverse informele netwerkmomenten ingepland, want samenwerken begint bij ontmoeten.

2014
De 6e editie van het Duurzaam Gebouwd Congres i.s.m. provincie Limburg was een groot succes met zo’n 800 aanwezigen die aan de lippen hingen van sprekers als Maxime Verhagen en Thomas Rau. In 2014 werd er door deelnemers actief gestemd en gereageerd op stellingen, lange tijd was #DGcongres op Twitter ‘trending topic’. Het congres werd door de deelnemers beoordeeld met een 7,7 en 96% beveelt het congres aan.

Fotocredits: Duurzaam Gebouwd Congres 2014, MECC, Maastricht
Foto: Robert Tjalondo; rockinpictures.com

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!