Back Back Nieuws

Sales opleiding voor evenementenbranche

13 december 2010
Trainingsbureau Letsgoactive, zusterbedrijf van Letsgoactive team & outdoor, start in maart 2011 met een speciale editie van de Sales opleiding: een opleiding tot zelfstandig werkend medewerker sales voor evenementenbureaus.

 

Deskundig aan de slag

De Sales opleiding is een korte beroepsopleiding van 5 maanden waarin de cursisten alle facetten van het sales vak leren. Van telefonische acquisitie tot en met zichzelf en hun bedrijf presenteren in een pitch. Rode draad tijdens de opleiding vormt het maken van een strategisch plan van aanpak voor de eigen sales werkzaamheden: ‘Welke doelgroepen zijn interessant om te benaderen en hoe ga ik dat concreet en succesvol doen om mijn doelstellingen te realiseren’.

 

Intensief en persoonlijk

De opleiding vindt plaats in kleine groepen (3-5 personen) en bestaat uit trainingsdagen, persoonlijke coaching en stagedagen. Na afronding van de opleiding, met theorie- en praktijkexamens, zijn de geslaagden in staat op een goede manier zelfstandig sales werkzaamheden voor hun werkgever uit te voeren.

 

Meer informatie

De eerste Sales opleiding voor de evenementenbranche start op 11 maart in Zoetermeer. Meer informatie of inschrijving kan op www.letsgoactive.nl of via Jeff Deadema, tel. 079-3238262.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!