Back Back Nieuws

SailGame; interactief evenement op het water

01 augustus 2007
Bizon Eventives organiseert de SailGame Vinkeveen op de Vinkeveense plassen. Eerder waren er al de interactieve SailGames in Monnickendam en Zeeland.
De deelnemers gaan, verdeelt in teams in ‘Valken’, een spannende en interactieve strijd met elkaar aan op het water. Gewapend met Mobiel Internet komen de teams op het water afwisselende opdrachten tegen. Hier kunnen punten worden gescoord. De stand is online te volgen via Mobiel Internet.

De trend in bedrijfsuitjes en relatie-evenementen is tegenwoordig sportief en (inter)actief. Daarnaast blijft er bij bedrijven de wens om relaties en personeel te verrassen met kwalitatief goede en nieuwe programma’s. De SailGame maakt volgens Bizon Eventives onderdeel uit van deze trend.

Event Manager Marcel Benedictus:”Door de interactieve communicatie tijdens een SailGame worden teams bloedfanatiek. Op elk moment is de actuele stand te zien. Gescoorde punten worden real-time bijgewerkt. Hierdoor zie je teams strijden tot aan het eind. Alles wordt uit de kast gehaald om te winnen."

De interactieve communicatie biedt de mogelijkheid om de vragen en opdrachten toe te spitsen op het deelnemende bedrijf. Dit draagt bij aan het behalen van de doelstelling van het evenement en kan het bedrijf hiermee een eigen karakter geven aan het programma. De SailGame Vinkeveen is geschikt voor groepen variërend tussen de 25 en 125 personen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!