Rotterdams B2B-bureau Admix krijgt nieuwe directie Rotterdams B2B-bureau Admix krijgt nieuwe directie
Back Back Nieuws

Rotterdams B2B-bureau Admix krijgt nieuwe directie

30 november 2021

B2B-bureau Admix uit Rotterdam heeft zich versterkt met de komst van Raymon de Kruijff (52). De Kruijff, een van de oprichters van Emakina en de afgelopen jaren actief bij Oxyma/Merkle/Dentsu volgt vanaf 2 januari Jan Leydes op die nog wel als adviseur aan Admix verbonden blijft. Als algemeen directeur gaat De Kruijff de directie voeren samen met directeur creatie Vincent van Es.

Vooroplopen

Admix, opgericht in 1974, heeft zichzelf de afgelopen halve eeuw telkens opnieuw uitgevonden om voorop te blijven lopen. Met de komst van Raymond de Kruijff zet het B2B-bureau weer een stap voorwaarts door data en onderzoek toe te voegen als basis voor de oplossingen voor klanten. De nieuwe directie heeft een sterke groeiambitie geformuleerd. Deze is gebaseerd op de expertise op het gebied van creatie, contentproductie, digital marketing en pr die Admix in huis heeft, aangevuld met en gekoppeld aan data gedreven marketing.

We create change

Raymon de Kruijff heeft de afgelopen maanden Admix geholpen bij een verdere aanscherping van deze positionering. ‘Veel vragen van klanten gaan over verandering. Ondersteuning op gebieden als arbeidsmarktcommunicatie, merkontwikkeling, positionering of sales vraagt om een verandering in mentaliteit en proces bij deze bedrijven. Onze belofte ‘we create change’ sluit perfect aan op wat de markt nu nodig heeft en creativiteit is vaak de sleutel tot een succesvol veranderingsproces. Onze aangescherpte propositie wordt benadrukt door een fris, nieuw uiterlijk dat vanaf 1 december zal zijn doorgevoerd.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!