Back Back Nieuws

Rotterdam Marketing genomineerd voor beste congresbureau

07 februari 2011
Door de lezers van het Britse Meetings & Incentive Travel Magazine is Rotterdam Marketing gekozen tot één van de vijf beste congresbureaus overzee. Samen met de bureaus in Barcelona, Wenen, Hong Kong en Monaco is Rotterdam Marketing genomineerd voor de Meetings & Incentive Travel Industry Award in de categorie ‘Best Overseas Convention Bureau’. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens een galadiner presentatie op maandag 28 februari aanstaande in het Park Plaza Westminster Bridge in Londen.

Oudste award uitreiking
Het M&IT Award Gala is de oudst gevestigde award uitreiking in de Britse meeting-industrie. Tijdens het jaarlijks terugkerende gala worden in totaal 19 awards uitgereikt. Naast ‘Best Overseas Convention Bureau’ worden ondermeer awards uitgereikt voor ‘Best Event Provider’, ‘Best UK-based Airline’ en ‘Best Overseas Hotel’. De uitkomsten komen voort uit een stemming onder de lezers die onder streng toezicht van het onafhankelijke ‘Audit Bureau of Circulations’ worden geteld. De stemming haalde dit jaar een record met ruim 8.300 stemmen.

Meerdere awards
Rotterdam Marketing is uitermate trots op deze nominatie die een mooie toevoeging vormt op een reeks van behaalde resultaten in het afgelopen jaar, waaronder wederom 2e congresstad van Nederland en de nominatie voor de ‘Best City Award’ door Wallpaper* Magazine. Ook Lonely Planet plaatste Rotterdam eerder dit jaar in de top 5 van beste comeback steden ter wereld.

Service en gastvrijheid
Rotterdam Marketing zet zich met kosteloos en onafhankelijk advies in om congressen en events naar Rotterdam te halen en ze de gewenste kwaliteit te geven. Service en gastvrijheid staan bij ons voorop. Met hospitality- en servicemodules als de HotelService Rotterdam en een stimuleringspakket bieden we organisaties een extra steuntje in de rug om hun congres in Rotterdam te organiseren. Het is fantastisch dat onze dienstverlening opvalt bij de lezers van Meetings & Incentive Travel Magazine en dat we in één lijn worden gezet met congressteden bij uitstek als Barcelona, Wenen, Hong Kong en Monaco”, aldus Ton Wesselink directeur Rotterdam Marketing.

Meetings & Incentive Travel
Meetings & Incentive Travel is het toonaangevende vakblad in Groot Brittannië dat zich richt op corporate, associatie,- en intermediaire organisatoren en evenementenbureaus.
Het magazine wordt 10x per jaar uitgegeven in een oplage van ca. 30.000.
meetpie.com.

Foto: Rafael van der Linden

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!