Back Back Nieuws

Road Show Latin America in het Beurs-World Trade Center Rotterdam

26 juni 2014
Dankzij de samenwerking tussen de World Trade Centers in Nederland en het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering (NCH) is het initiatief ontstaan om een Road Show Latin America te organiseren.

Een evenement met uiteenlopende presentaties, een-op-een gesprekken, case studies 
en netwerkmogelijkheden. De Road Show vindt op maandag 30 juni plaats in het 
Beurs-World Trade Center in Rotterdam. Deelnemers van de Road Show kunnen tijdens dit evenement in contact komen met andere ondernemers met dezelfde sector- of landenfocus uit de Latijns Amerikaanse markt.

Zakendoen met Latijns Amerika
Tijdens de Road Show sluiten ook ambassadeurs en speciale afgevaardigden aan. Het NCH Latin America Council zorgt voor een presentatie over zakendoen in Latijns Amerika met betrekking tot de trends en ontwikkelingen. Piragibe Tarrago, Braziliaanse ambassadeur in Nederland gaat dieper in op de Braziliaanse economie en de investeringsmogelijkheden in Brazilië. Dirk Blom van Holland Brazil breidt dit verhaal verder uit door het te hebben over toetredingsstrategieën tot de Braziliaanse markt. Verder zal Jan Willem van Bokhoven, directeur Holland House Bogotá (Colombia), zijn verhaal doen over zakendoen in Colombia en vertelt Rotterdam Partners over de internationale betrekkingen tussen Rotterdam en Latijns Amerika. Ook de ambassadeur van Guatemala, Jorge Alfredo Lemcke Arévalo is aanwezig bij de Road Show en geeft tips met betrekking tot de investeringsmogelijkheden in Centraal Amerika.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!