Rituals over geslaagd evenement bij NaarderbosRituals over geslaagd evenement bij Naarderbos
Back Back Locaties

Rituals over geslaagd evenement bij Naarderbos

14 december 2017

Afgelopen september presenteerde luxe lifestyle brand Rituals haar nieuwe collectie aan de Wholesale partners bij eventlocatie Naarderbos. Rituals staat voor exclusieve home- en bodyproducten geïnspireerd door eeuwenoude kennis en tradities uit verschillende Aziatische culturen. De omvangrijke collectie met een toegankelijke prijs zorgt voor een comfortabele sfeer en helpt je geluk te vinden in de kleine dingen van het leven.

Over welk evenement praten we?

Tijdens de Wholesale Product Launch presenteert Rituals de nieuwe collectie voor het najaar aan de parfumerieën en warenhuizen die een zogenoemde Rituals shop-in-shop hebben. Doel van dit evenement is om de mensen die dagelijks met het merk op de winkelvloer werken enthousiast te maken over de nieuwe producten en hen mee te nemen in de Rituals filosofie. Ruim tweehonderdvijftig verkoopmedewerkers en parfumerie-eigenaren zijn afgekomen op dit evenement. Allemaal wilden ze meer weten over de nieuwe producten, om goed voorbereid de aankomende kerstperiode in te gaan.

Waarom kozen jullie voor deze locatie?

Rituals vertelt: ‘we waren op zoek naar een geschikte eventlocatie ergens in het midden van Nederland, die tevens goed bij ons als merk zou passen qua stijl en aankleding. Tijdens de locatiebezichtiging was het al snel helder. De klik met deze locatie was meteen voelbaar. Duidelijk was dat dit een hoogwaardige locatie was waar de herkenbare sfeer van Rituals kon worden gecreëerd. De prachtige omgeving, inspirerende ruimtes en verfijnde inrichting gaven direct de doorslag.'

Er was volgens Rituals niet veel nodig om de locatie aan te kleden. De aanwezigheid van eersteklas faciliteiten maakte dat de voorbereidingen soepel verliepen. ‘Door de mogelijkheid van het vertonen van 360 graden visuals en het delen van onze verfijnde geurlijn via het geursysteem konden wij onze gasten de zintuigelijke beleving meegeven die zo past bij Rituals.’ Het geweldige uitzicht vanuit de plenaire presentatieruimte zou het plaatje afmaken.

Hoe verliep de samenwerking?

‘Perfect’, zo stelt Rituals. Samen met de persoonlijke eventmanager werkte Rituals aan de geslaagde dag. Door open en regelmatig contact ontdekte Rituals al snel alle mogelijkheden in het gebruiken en combineren van de multifunctionele ruimtes. Ook maakte de eventmanager direct contact met toeleveranciers mogelijk. Rituals kon in alle vrijheid en met eigen creativiteit werken aan de finishing touch van dit evenement. Voor Rituals voelde de samenwerking met Naarderbos als perfect; voorbereiding en uitvoering verliepen vlekkeloos. De professionals van Naarderbos stonden klaar, dachten mee en stelden zich uiterst coöperatief en pragmatisch op.

Kijken jullie tevreden terug op dit evenement?

'Onze gasten zijn meegenomen in de Rituals filosofie. Wij vertelden ze een verhaal via alle zintuigen: zien, horen, ruiken, voelen, proeven. De locatie ademde de hele dag ontspanning en warmte uit: de comfortabele sfeer die zo uniek is voor Rituals. We kregen van onze gasten reacties als ‘wat een fijne dag’ en ‘laten we zoiets moois nog eens doen’. Precies de beleving die zij op hun beurt kunnen overdragen aan klanten in hun parfumerie en warenhuis.' De positieve feedback was een welverdiende bekroning van de fijne samenwerking tussen Rituals en Naarderbos. Wat Rituals betreft is een evenement op deze schitterende eventlocatie absoluut voor herhaling vatbaar.

Door > Irene Campfens

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!