Restaurant George’s nieuwkomer bij restauranttopRestaurant George’s nieuwkomer bij restauranttop
Back Back Nieuws

Restaurant George’s nieuwkomer bij restauranttop

21 maart 2022

Na een periode vol onzekerheid heeft Restaurant George’s een mooie waardering van Gault & Millau Nederland ontvangen: 13/20 punten. Restaurant George’s is geopend in augustus 2020, midden in de coronaperiode en heeft het anderhalf jaar zwaar te verduren gehad. Een mijlpaal als deze is een prachtige bekroning op het doorzettingsvermogen, het vertrouwen en de samenwerking van het team van Restaurant George’s.

Kilian Anders - aan het roer van de keuken sinds eind 2021 - en Ellen Schobben, maître van Restaurant George’s, zorgen er samen met hun team voor dat iedere gast die culinaire beleving heeft die de uitstraling van het restaurant doet verwachten en die Martin Hendricks, eigenaar van Restaurant George’s benoemt als ‘culinair beleven, maar dan in een unieke setting’.

Een team dat een podium verdient, zo schreef de recensent van Gault&Millau: ‘De keukenbrigade krijgt daar letterlijk een podium omdat de open keuken op de bestaande verhoging is gebouwd.’ In een verborgen steegje in het hart van Sittard is deze bijzondere parel te vinden, letterlijk midden in de geheimen tuinen, zoals de 24 openbare parken in de oude binnenstad van Sittard genoemd worden. Terwijl gasten aan tafel plaatsnemen, het bijzondere interieur op zich in laten werken en uitkijken op de open keuken, zorgt het bedieningsteam dat bestaat uit jonge binnen- en buitenlandse horecaprofessionals ervoor dat je een onvergetelijke avond tegemoet gaat.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!