Relaxed Hospitality Group nieuwe exploitant Hotel MarquetteRelaxed Hospitality Group nieuwe exploitant Hotel Marquette
Back Back Nieuws

Relaxed Hospitality Group nieuwe exploitant Hotel Marquette

15 mei 2018

Hotel Marquette en het bijbehorende Chateau Marquette in het Noord-Hollandse Heemskerk worden vanaf 29 juni 2018 geëxploiteerd door Relaxed Hospitality Group uit Haarlem. Zij hebben ook het personeel overgenomen van de vorige eigenaar. Boekingen kunnen voorlopig nog worden gedaan via de kanalen van NH Hotels.

Moderniseren

'Ik ben er trots op dat ik onderdeel mag uitmaken van de toekomst van het chateau, dat een lange geschiedenis heeft', zegt Erik Kuiper-van den Berg, eigenaar van Relaxed Hospitality Group. Hij gaat de 65 kamers van het viersterrenhotel gefaseerd moderniseren. Verder wordt de lobby verbouwd tot lunchroom, brasserie en bar. In het restaurant in het chateau – voorheen alleen voor hotelgasten – kunnen vanaf 1 juli ook niet-hotelgasten dineren. Op mooie dagen kan iedereen genieten van een hapje en een drankje op één van de zonnige terrassen in de chateautuin of bij het hotel. Verder blijft het chateau te boeken als trouwlocatie. De tien zalen zijn te huur voor onder meer congressen, vergaderingen en evenementen.

Geschiedenis

Chateau Marquette is gebouwd rond 1250. In 1828 werd het kasteel ingrijpend veranderd naar hoe het er nu uitziet. In de jaren 80 van de vorige eeuw is het hotel op het landgoed gebouwd. Waterbedrijf PWN beheert het landgoed.

Over Relaxed Hospitality Group

Relaxed Hospitality Group heeft in het centrum van Haarlem appartementenhotel Relaxed Slapen. Per 1 juli zijn er nog diverse vacatures te vervullen. Deze zijn te vinden op www.relaxed-hg.com

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!