Recreatie Vakbeurs verzet naar november 2021Recreatie Vakbeurs verzet naar november 2021
Back Back Nieuws

Recreatie Vakbeurs verzet naar november 2021

20 november 2020

De aankomende editie van Recreatie Vakbeurs die gepland stond op 20, 21 en 22 januari 2021 in Evenementenhal Hardenberg wordt verplaatst naar 16, 17 en 18 november 2021. Eerder stond de vakbeurs al gepland op 17, 18 en 19 november 2020. Dit is de enige vakbeurs voor de gehele recreatiebranche in Benelux.

Verplaatsing Recreatie Vakbeurs

 De beurs opnieuw verplaatsen was volgens de organisatie niet de oplossing. Het recreatieseizoen zou dan alweer volop draaien. Daarom is er gekozen om de vakbeurs door te schuiven naar volgend jaar november. Ondanks de grote betrokkenheid van de exposanten en bezoekers, is de organisatie van mening dat ze mee moeten denken met de sector. Met de Recreatie Vakbeurs als een groot begrip voor professionals, kiest de organisatie ervoor om de kwaliteit van de beurs te behouden en te luisteren naar de huidige exposanten. Daar was de wens om het verplaatsen naar november 2021.

 Volgende editie

 De organisatie neemt de komende periode contact op met alle exposanten en betrokken partijen. Het is de bedoeling dat de verplaatsing van de beurs zo soepel mogelijk verloopt. Alle plannen voor deze editie zullen meegenomen worden in de volgende editie in november 2021. De vakbeurs zal de komende tijd de plannen van de editie verder ontwikkelen, zodat er een succesvolle volgende editie komt. In 2021 kan de recreatiesector dan ontmoeten en zaken doen in informele sfeer en hopelijk terugblikken op de coronaperiode.

Meer informatie vind je hier

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!