Rebranding Eventix visualiseert gebruiksgemakRebranding Eventix visualiseert gebruiksgemak
Back Back Nieuws

Rebranding Eventix visualiseert gebruiksgemak

23 maart 2021

Vandaag heeft Eventix zijn vernieuwde visuele identiteit en merklogo gelanceerd. De rebranding staat voor een nieuw begin in het kader van de harde realiteit waarmee de eventsector momenteel wordt geconfronteerd en visualiseert tegelijkertijd duidelijk het gebruiksgemak waar Eventix voor staat.

Sprong voorwaarts sinds 2015 moedigt Eventix zijn organisatoren aan om een trouw publiek op te bouwen en daarbij gebruik te maken van hun geavanceerde tools. Vandaag maakt het merk een sprong voorwaarts door de introductie van een volledig nieuw visueel design; een design dat uiteindelijk in alle contactmomenten met de organisator met Eventix naar voren komt. De modernere look, geïnspireerd door de veelzijdigheid van hun klanten, is de eerste volledige rebranding sinds de oprichting van het bedrijf en geeft de waarden van Eventix goed weer.

Wereldwijd beschikbaar

De aankondiging is een teken van toewijding aan gebruiksvriendelijke tools en komt mede tot stand door de recente verbeteringen aan het platform door de toevoeging van tijdsloten, ticketshops met kalenderfunctie en de uitbreiding naar zowel de Duitse als de Spaanse markt. Eventix was altijd altijd al wereldwijd beschikbaar, maar biedt nu ook lokale ondersteuning voor Spaanse en Duitse organisatoren.

Cheer

De nieuwe visuele identiteit is ontwikkeld in samenwerking met het digitale designbureau 'Resoluut', dat onder andere het nieuwe logo van Eventix creëerde, de zogenaamde 'Cheer'. Door de uitgestrekte armen van een juichende menigte na te bootsen, roept dit nieuwe logo een universeel herkenbaar gevoel op. De 'Cheer' staat voor het vieren van een nieuw begin: voor Eventix, voor de organisatoren, voor hun evenementen en feesten, en natuurlijk ook voor de bezoekers.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!