QuickSpace introduceert de X-WallQuickSpace introduceert de X-Wall
Back Back Nieuws

QuickSpace introduceert de X-Wall

06 januari 2020

QuickSpace stond afgelopen 19 t/m 21 november 2019 voor het eerst op de IBTM World beurs in Barcelona om één van haar nieuwste producten te tonen. QuickSpace heeft sinds afgelopen jaar het vertrouwen van de organisatoren gewonnen om een gedeelte van de beurs aan te kleden met haar innovatieve producten.

QuickSpace’s X-Wall

QuickSpace’s X-Wall, de naam zegt het al, een wand in de vorm van een x. Deze opblaasbare structuren worden ingezet als afscheidingsmechanisme voor beurzen, evenementen en conferences. Mede door haar akoestische en geluiddempende werking kunnen de X-Walls goed dienen als afscheidingswand op een event waar bijvoorbeeld een presentatie gegeven wordt of waar een ontmoetingsruimte gewenst is. De X-Wall is in minder dan een half uur op én af te bouwen en is leverbaar van 4 tot 10 meter doorsnee.

Ontmoetingsplek

Bij de IBTM World in Barcelona zijn vier X-Walls van 4 meter geplaatst en fungeerden deze als ontmoetingsplek voor bezoekers en exposanten of als rustplek om even de hectiek van de beurs te ontvluchten. Kortom: QuickSpace is volop bezig om innovatieve manieren te vinden om verschillende soorten ruimtes te creëren voor evenementen, beurzen en congressen en zal in 2020 ongetwijfeld weer aanwezig zijn op de IBTM World beurs in Barcelona!

IBTM World

IBTM World is een internationale event beurs en wordt jaarlijks wereldwijd georganiseerd. De beurs trekt jaarlijks bezoekers en exposanten van over de hele wereld en is daarmee het centrum van innovatieve vernieuwingen in de MICE-industrie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!