Qeet start in Noord-HollandQeet start in Noord-Holland
Back Back Nieuws

Qeet start in Noord-Holland

05 juli 2023

Qeet is officieel van start gegaan in Noord-Holland. Qeet Noord-Holland heeft de exploitatie overgenomen van Restaurant ‘t Fort in Vijfhuizen. Op 1 augustus vindt de sleuteloverdracht plaats en zal de unieke locatie verder gaan als Fort 5. Fort 5 gaat naast een Brasserie ook zakelijke en particuliere evenementenproposities aanbieden.

Qeet Noord-Holland

Binnen de Qeet groep treedt Melvin de Lange toe als medeaandeelhouder van Qeet Noord-Holland. Hij zal de kartrekker en het gezicht worden van alle toekomstige locaties en catering van Qeet Noord-Holland.

Melvin de Lange, Qeet Noord-Holland: ‘Na jaren werkervaring in de sales, operations, events en hospitality bij o.a. DeFabrique, kan ik niet wachten om als ondernemer te starten bij Qeet Noord-Holland. Echte wow-locaties in combinatie met eten en drinken uit de buurt, passen helemaal bij mij. Een mooie uitdaging om ook de voedselketen in Noord-Holland korter te maken en meteen te starten met een uniek fort in Vijfhuizen. Samen met de ondernemers Thijs Bakx, Robert Jan de Groot en Bastiaan Krips gaan we Qeet in Noord-Holland op de kaart zetten.’

Over Fort 5

Het Fort bij Vijfhuizen is één van de meest inspirerende evenementen locaties gelegen tussen Amsterdam, Schiphol en Haarlem. Hier worden kunst, erfgoed en natuur samengebracht in een unieke accommodatie. Het Fort bij Vijfhuizen is in 1996 uitegeroepe tot UNESCO Werelederfgoed. Het is één van de eerste betonnen gebouwen in Nederland en maakte deel uit van een grootschalig 19e eeuws verdedigingsplan van de Stelling van Amsterdam, maar is nooit volledig voor dit doel gebruikt. Het forteiland heeft vanaf 2005 een kunstbestemming gekregen.

Over Qeet

Een gemiddelde maaltijd op jouw bord is goed voor maar liefst 30.000 voedselkilometers. En daar betaalt onze natuur de prijs voor. We moeten stoppen. We kunnen stoppen. Stoppen met het afleggen van al die onnodige voedselkilometers. Wij zijn Qeet en we zijn dagelijks bezig om een duurzamere en socialere voedselketen te creëren. Op onze unieke locaties, delen wij de smaken uit de buurt. Lokaal, heerlijk en eerlijk. Goed voor jou en goed voor de buurt. Voor elk evenement.  

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!