PUUR Catering breidt uit naar volledig ontzorgenPUUR Catering breidt uit naar volledig ontzorgen
Back Back Nieuws

PUUR Catering breidt uit naar volledig ontzorgen

20 juni 2024

PUUR Catering begon in 2015 met het aanbieden van hoogwaardige cateringdiensten voor evenementen. Inmiddels hebben zij hun dienstverlening uitgebreid en bieden zij nu ook complete organisatie van evenementen aan. Deze uitbreiding betekent dat klanten bij PUUR Catering terecht kunnen voor zowel culinaire hoogstandjes als de volledige planning en uitvoering van hun event.

Zorgeloos genieten, elke keer weer

De missie van PUUR Catering is om elke gelegenheid bijzonder te maken, onder andere door voor elk zakelijk event een passende locatie te vinden, voorzien van de juiste aankleding en hoogstaande catering. Met hun expertise en aandacht voor detail faciliteert PUUR Catering zowel kleine bijeenkomsten als grootschalige feesten. Het bedrijf neemt de volledige organisatie van events uit handen, zodat klanten zich volledig kunnen richten op hun gasten en het vieren van speciale momenten.

‘Wij begrijpen dat elk bedrijf en daarbij evenement uniek is en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen op het gebied van organisatie en catering die perfect aansluiten bij de wensen van onze klanten’, aldus Mitchel Schenderling, mede-eigenaar PUUR Catering.

Ambachtelijke gerechten, hoogste kwaliteit

Met passie en vakmanschap bereidt het team van PUUR Catering diverse ambachtelijke gerechten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. PUUR Catering biedt een breed scala aan culinaire opties, waaronder luxe diners, verfijnde hapjes en thematische gerechten. Het bedrijf streeft ernaar om met elke hap een blijvende indruk te maken, mede door het gebruik van verse ingrediënten en de zorgvuldige presentatie gerechten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!