Publieksprijs 2016 valt in handen van congrescentrum Bouw & Infra ParkPublieksprijs 2016 valt in handen van congrescentrum Bouw & Infra Park
Back Back Nieuws

Publieksprijs 2016 valt in handen van congrescentrum Bouw & Infra Park

13 januari 2017

Begin dit jaar werd bekend dat het Congrescentrum op het Bouw & Infra Park in Harderwijk bekroond is met de MeetingReview Publieksprijs 2016 in de categorie XXL. Van de 128 deelnemende locaties in deze categorie kreeg de Harderwijkse locatie de hoogste gastwaardering.

De publieksprijs wordt bepaald aan de hand van reviews die geplaatst zijn op het onafhankelijke platform van MeetingReview. Gasten kunnen hun ervaringen hier delen over de boeking, locatie, zaal en catering. De locatie met de beste totaalscore is de winnaar. Met 79 reviews en een gemiddeld rapportcijfer van een 9,1 heeft het Harderwijkse congrescentrum de hoogste score behaald.

Karlien Lodewijk, coördinator Marketing & Communicatie: ‘Deze prijs is een echte waardering van onze gasten. Uiteindelijk is hun mening het meest belangrijk. Vorig jaar zijn we als derde geëindigd, dat we nu als eerste zijn geëindigd is een geweldige opsteker voor ons hele team!’

Donderdag 2 februari wordt de officiële plaquette overhandigd.

Congrescentrum Bouw & Infra Park

Het congrescentrum op het Bouw & Infra Park in Harderwijk is dé plek waar uw zakelijke meetings, trainingen, scholing, coaching, workshops en evenementen kunnen plaatsvinden.
Filevrij, in het midden van Nederland én op een unieke locatie. Want op het voormalige kazerne terrein heerst bedrijvigheid en rust tegelijkertijd. Bedrijvigheid van de organisaties die hun bedrijf op het terrein gevestigd hebben en de rust van het park dat grenst aan de Veluwse bossen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!