PUBLIC kondigt samenwerking aan voor organisatie GovTech Summit PUBLIC kondigt samenwerking aan voor organisatie GovTech Summit
Back Back Nieuws

PUBLIC kondigt samenwerking aan voor organisatie GovTech Summit

04 oktober 2021

PUBLIC, Europa's leidende bedrijf op het gebied van overheidstechnologie, is een samenwerking aangegaan met het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, de Gemeente Den Haag en haar Convention Bureau om 's werelds meest vooraanstaande GovTech evenement te organiseren in Den Haag op 13 en 14 oktober. 

Build Back Digital

De hybride GovTech Summit editie van dit jaar - 'Build Back Digital' - biedt toegang tot een aantal van de meest prominente politieke en publieke figuren die leiding geven aan de digitale transformatie van Europa in de publieke sector. Sprekers van deskundigen zijn onder meer staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Raymond Knops; burgemeester van Den Haag, Jan van Zanen; TechLeap Startup Envoy, Constantijn van Oranje en de premier van Estland, Kaja Kallas. Van het aanpakken van klimaatproblemen en het stimuleren van burgerbetrokkenheid tot het verbeteren van gezondheidsdiensten en het herontwerpen van onze steden, de sprekers van dit jaar zullen inzicht geven in hoe technologie regeringen kan helpen meer universele, toegankelijke en inclusieve samenlevingen te creëren in heel Europa.

Leider op gebied van GovTech

Met een van Europa's toonaangevende ecosystemen voor startups en risicovolle ondernemingen, een sterke traditie op het gebied van slimme steden en een nationale neiging tot innovatie, is Nederland een leider op het gebied van GovTech, waardoor het de perfecte gastheer is voor de top van dit jaar. Als internationale stad van vrede en recht én thuishaven van zoveel overheidscontactpunten en onderzoekscentra, is Den Haag het natuurlijke centrum.

The State of GovTech in The Netherlands

Om het unieke Nederlandse karakter van dit jaar te benadrukken, zal de Summit een speciaal panel bevatten dat zich richt op The State of GovTech in The Netherlands. Dit panel zal een diverse groep van leiders en innovators in de Nederlandse GovTech markt samenbrengen, variërend van ministers tot GovTech startup oprichters, om een discussie op gang te brengen over de huidige staat van de Nederlandse GovTech markt. Ter ondersteuning van de missie om Nederland te ontwikkelen tot een wereldleider op het gebied van GovTech, zal dit panel onderzoeken hoe de overheid, investeerders en innovators kunnen samenwerken om de Nederlandse GovTech markt vooruit te stuwen.  

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!