Pop-up rooftop restaurant Groovy Tables viert hoogtijPop-up rooftop restaurant Groovy Tables viert hoogtij
Back Back Nieuws

Pop-up rooftop restaurant Groovy Tables viert hoogtij

14 juni 2018

Het pop-up rooftop restaurant 'Groovy Tables' gevestigd op het dak van evenementenlocatie HoogtIJ in Amsterdam-Noord is the place to be. Deze zomer hebben geïnteresseerden nog 13x de kans om de Top of de Pop-Ups te gaan bezoeken.

Een pop-up restaurant beginnen is niet geheel nieuw. Maar een locatie als HoogtIJ is wel heel speciaal. Met een glazen kas, een oranje uitkijktoren die hoog boven alles uit loert en een dakterras-tuin ga je vanzelf je vingers aflikken. Het formidabele uitzicht over de skyline van Amsterdam, de bootjes die af en aan varen op het IJ, maken een bezoek aan deze Groovy Tables tot een onvergetelijke ervaring. Alle gasten krijgen een picknickmandje met attributen. De tafeltjes staan bij entree op het dak opgestapeld. De gasten kunnen kiezen welke tafel zij willen. Groove on! Nog even het kaarsje onder de kaasschaaf zetten en het tafeltje is compleet. Wijntje of een gin-tonic dan maar?

Bijzondere diners op unieke locaties

De Artiesten behaalde eerder al grote successen met bijzondere diners op unieke locaties als De Boshut, Cristofori en Mayer Manor. Ervaring bij het opzetten van TOBACCO Theater hebben de mannen van De Artiesten dan ook al trots in hun rugzakje liggen. Met 'Groovy Tables', hét zomer pop-up rooftop restaurant, kan men minimaal nog 13 zwoele avonden lang genieten van de ultieme summervibes en de heerlijke gerechten van de chefs van restaurant Daalder. Het diner is tot 22.00 uur en daarna is het free-entrance om, onder een heldere sterrenhemel, tot 02.00 uur te genieten en te dansen, van de groovy vibes van DJ Fréderique.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!