Pop-up restaurant Loetje On Ice in het Olympisch StadionPop-up restaurant Loetje On Ice in het Olympisch Stadion
Back Back Nieuws

Pop-up restaurant Loetje On Ice in het Olympisch Stadion

12 december 2017

Restaurant Loetje, bekend van z'n fameuze biefstuk en tientallen restaurants in Nederland, lanceert komende winter een pop-up restaurant in het Olympisch Stadion. Van 18 januari tot en met 28 februari 2018 kan er voor de tweede maal geschaatst worden op De Coolste Baan van Nederland in het Olympisch Stadion. Evenals in 2014 zullen duizenden schaatsliefhebbers een bezoek brengen aan de ijsbaan, waar restaurantketen Loetje middels een sfeervol 'Loetje On Ice'-restaurant slim op inspeelt.

Uitgebreide kaart

Het 'Loetje On Ice'-restaurant zal plaats bieden aan ongeveer 150 tafelgasten, waar de hele dag door de originele biefstuk van Loetje zal worden geserveerd. Daarnaast is er een uitgebreide kaart met gerechten voor lunch, borrel en diner, inclusief enkele Coolste Baan van Nederland-specials. In navolging op de inmiddels 13 vestigingen van Loetje, is dit de eerste pop-up locatie van de Amsterdamse horecagrootmacht.

Amsterdamse roots

Patrick Wouters van den Oudenweijer van sportmarketingbureau House of Sports en initiator van de Coolste Baan van Nederland is verheugd met de komst van 'Loetje On Ice' als pop-up restaurant op de Coolste Baan. 'Loetje, met zijn typische Amsterdamse roots, past perfect bij schaatsen in het Olympisch Stadion'.
Ook iedereen bij Loetje verheugt zich op zes mooie weken. 'Het is fantastisch om een pop-up restaurant te mogen openen op deze locatie en zodoende mee te doen met dit fantastische evenement, waar veel bezoekers op af gaan komen.'

Loetje On Ice zal vanaf donderdag 18 januari 2018 iedere dag geopend zijn tussen 11.00 uur en 23.00 uur (maandag tot en met donderdag) en in de weekenden van 10.00 uur tot 23.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.on-ice.loetje.com.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!