Pop-up restaurant Asperges in het veld nu op 2 locatiesPop-up restaurant Asperges in het veld nu op 2 locaties
Back Back Nieuws

Pop-up restaurant Asperges in het veld nu op 2 locaties

29 februari 2024

Genieten van het witte goud op een unieke locatie. Lunchen en dineren direct aan de aspergevelden waar de aspergeboer zijn overheerlijke, verse asperges steekt. Dat is de ultieme beleving van Asperges in het veld.

Met ruim 4500 gasten en een Resengo rapportcijfer van 8.9 is er in 2023 een fantastisch resultaat behaald. Dat is ook terug te zien in het enorme aantal van meer dan 2500 voorschrijvingen dat inmiddels voor dít jaar is genoteerd. Een aantal dat nog dagelijks toeneemt.

Tweesterren-chef level

De voorbereidingen zijn alweer een paar maanden druk aan de gang voor de 7e editie van Asperges in het veld, dat dit jaar in Cromvoirt plaatsvindt van donderdag 16 mei tot en met zondag 2 juni. De line-up van gastrestaurants staat inmiddels op de website en overtreft vorig jaar. Met Patron cuisinier François Geurds van FG restaurant** uit Rotterdam is er zelfs een tweesterren-chef met zijn brigade aanwezig in het veld.

Tweede pop-up

Na Cromvoirt opent er nog een pop-up restaurant in de regio Breda, bij aspergeboerderij Schalk in Prinsenbeek. In Prinsenbeek vindt het event plaats van donderdag 6 juni tot en met maandag 17 juni. Het programma met gastrestaurants is tevens op de website te vinden. Er zijn zowel lokale als regionale toprestaurants aanwezig. Pakweg de helft van de dagen wordt ingevuld door restaurants met een Michelinster. François Geurds van tweesterren restaurant FG Restaurant** is met zijn brigade ook van de partij in Prinsenbeek.

Logistieke uitdaging

Het wordt een spannend avontuur, met in totaal 30 dagen open en een verhuizing in slechts drie dagen. Met de hulp van verschillende keukenpartners en logistiek partner Nouwens Transport in Breda gaan ze de uitdaging aan.

Op de site meer over de locaties, het programma, de gastrestaurants en hoe je kunt reserveren. Elk gastrestaurant bereidt zijn eigen menu. Je kan alvast een vrijblijvende voorinschrijving doen. Een voorinschrijving geeft begin maart recht op voorrang bij het definitief vastleggen van een tafel.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!