Pop-Up Radio lanceert nieuw online radio conceptPop-Up Radio lanceert nieuw online radio concept
Back Back Nieuws

Pop-Up Radio lanceert nieuw online radio concept

18 maart 2021

Als gevolg van de coronapandemie moesten veel bedrijven hun werknemers naar huis sturen, wat leidde tot veel lege kantoren in vrijwel de gehele bedrijfssector. Al bijna een jaar lang moeten mensen zoveel mogelijk vanuit huis werken, waardoor het contact met collega’s tot het minimum wordt beperkt. Veel organisaties hebben dan ook moeite om de interactie te behouden met hun werknemers. Pop-Up Radio introduceert daarom een nieuwe manier voor bedrijven om met elkaar in contact te blijven: een op maat gemaakte radioshow op locatie, wat online gestreamd kan worden!

Gloednieuw concept

Pop-Up radio is een gloednieuw concept dat bedrijven en medewerkers op een speelse en interactieve manier met elkaar in contact brengt. Het radioprogramma wordt online gestreamd en kan overal worden opgebouwd, ook binnen je eigen bedrijf. Door middel van een logo, stijlen en het gebruik van specifieke kleuren, kan een huisstijl volledig nagebootst worden. De volledige radioshow kan dan ook worden aangepast aan de hand van een organisatie, zoals infotainment, intern nieuws, games tussen medewerkers, muziek en een eigen gepersonaliseerde radiojingle, alemaal beheerd door professionele radio-DJ’s.

Pop-Up Radio portaal

De radioshow wordt uitgezonden via een eigen online Pop-Up Radio portaal. Hierdoor kunnen luisteraars de show vrijwel overal bijwonen, zolang er een internetverbinding aanwezig is. Een chatfunctie maakt het mogelijk om met elkaar te praten of om bijvoorbeeld een verzoeknummer aan te vragen bij de DJ. Je kunt in- en uittunen op het moment dat het jou uitkomt. Wie er niet aan kon deelnemen kan de show na het evenement terugkijken in de archieven.

Wil jij dit unieke Pop-Up Radio concept ook meemaken? Neem dan contact op via info@yourpopupradio.com.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!