Back Back Nieuws

Plan voor pop-up restaurant op 32 meter hoge graansilo

28 augustus 2013
Maison van den Boer heeft verregaande plannen voor de realisatie van een pop-up restaurant
op de bovenste verdieping van de graansilo op het voormalig CHV-complex aan de
Noordkade in Veghel.

Uitzicht
over de regio

De bovenste
etage en het dakterras van dit Rijksmonument lenen zich bij uitstek voor een horeca-bestemming
met prachtig uitzicht over de regio. De silo is in 1915 ontworpen door
architect Jan Gerko Wiebenga, die o.a. ook de monumentale Van Nellefabriek in
Rotterdam ontwierp.

Ontwikkelaar/initiatiefnemer
Van de Ven en Maison van den Boer hebben onderling de intentie uitgesproken om
dit restaurant op 1 november 2013 te openen. Het restaurant zal dienst doen als
trekpleister voor de locatie met een aantrekkelijk culinair product, voor een
brede doelgroep.

Initiatiefnemer
ziet restaurant als pilot-concept

Maison van
den Boer beschouwt het tijdelijke restaurant op 32 meter hoogte als
pilot-concept en draagt hiermee bij aan de aantrekkelijkheid van Veghel als
voedingsstad. Mogelijk krijgt het restaurant bij succes een permanent karakter.
Tevens zal de locatie als proeflokaal fungeren voor de foodconcepten van de
Veghelse partycateraar.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!