Plan online een festival op het bedrijfPlan online een festival op het bedrijf
Back Back Nieuws

Plan online een festival op het bedrijf

02 mei 2017

De evenementenbranche verandert; de komst van de WKR-regeling zorgt voor beweging in de locatiekeuze. De 'millennials' nemen vaker plaats op de marketing- en communicatiestoel en er wordt steeds meer zelf georganiseerd. Nu de economie aantrekt mogen successen weer gevierd worden, waarbij er wel steeds kritischer gekeken wordt naar de besteding van het geld: value for money. Eén van de eventconcepten die in opkomst is en aansluit bij deze trends is het bedrijfsfestival. Festival op het Bedrijf speelt hier met hun nieuwe website op in.

Festival op eigen locatie

De komst van de WKR-regeling maakt het aantrekkelijker om personeelsfeesten op eigen locatie te organiseren. Een festival is op vrijwel iedere locatie mogelijk: het parkeerterrein, de kantine, een loods of zelfs midden in de fabriek. Het grote voordeel is natuurlijk dat events die op de werkplek worden gehouden, buiten de WKR vallen.

Online tool

Op de website worden een aantal festivalarrangementen omschreven. Bezoekers kunnen aangeven hoeveel festivalgangers zij verwachten en Festival op het Bedrijf rekent online uit wat er voor het bedrijfsfestival nodig is. Naast het basis arrangement ontvangt men een lijst met supplementen waarmee het festival geheel naar wens kan worden uitgebreid. Dit varieert van van foodtrucks, stretchtenten en amusement tot verschillende aanvullende diensten en faciliteiten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!