PinkOrange faciliteert heropstart met Stay AlertPinkOrange faciliteert heropstart met Stay Alert
Back Back Nieuws

PinkOrange faciliteert heropstart met Stay Alert

24 april 2020

Het Eindhovense evenementenbureau PinkOrange slaat de handen ineen met Benelux’ grootste eventsupplier Total-e. Ze bieden als eerste een totaalpakket faciliteiten ten behoeve van de heropstart van bedrijven, winkels, scholen en bijeenkomsten in de huidige 1,5 meter samenleving. Via de spin-off ‘Stay Alert’, leveren beide bedrijven decennialange kennis, kunde, ervaring én middelen om organisaties, in lijn met de RIVM-veiligheidsvoorschriften, hun bedrijfsactiviteiten te laten voortzetten en daarmee de economie weer te laten opstarten.

‘De strenge maatregelen om onszelf en anderen te kunnen blijven beschermen hebben een grote impact op iedere organisatie’, zegt François Verhoeven, eigenaar van PinkOrange Events & Incentives en mede-eigenaar van Stay Alert. ‘In deze nieuw ontstane economie bieden wij als eerste een totaalpakket voor alle verschillende branches, om zo veilig mogelijk aan de slag te kunnen gaan.’ Stay Alert maakt met 5 zorgvuldig samengestelde productlijnen, die ieders veiligheid en werkcomfort ondersteunen, een heropstart van de economie mogelijk.

  • Stay Cool bevat (LED) systemen om aan de ingang van een ruimte real-time temperatuurmetingen uit te voeren en instructies te geven.
  • Stay Clean bevat pop-up oplossingen om handen te wassen en te desinfecteren. 
  • Stay Informed is een breed gamma van informatiedragers en signing om gasten, klanten en medewerkers aan te moedigen de opgestelde richtlijnen na te leven en veilige nieuwe routings te gebruiken. 
  • Stay Seated helpt ruimtes als kleedkamers, receptie, wachtruimtes en (bedrijfs-) kantines tijdelijk in te richten volgens de 1,5 meter norm. 
  • Stay Connected zorgt voor verbinding door het plaatsen van pop-up bezoekersruimtes, het maken van persoonlijke videokaarten en het plaatsen van volledig ingerichte studio’s om op creatieve wijze via video met medewerkers en klanten in contact te blijven.

30 jaar aan kennis

Met de oplossingen die Stay Alert aanreikt kunnen ondernemingen vlot en efficiënt heropstarten. Na deze pandemie zullen bepaalde zaken nog altijd aanpassingen behoeven. Hierop wordt met Stay Alert vooruitgelopen. François Verhoeven: ‘Ruim 30 jaar lang is het onze core business om tijdelijke installaties te bouwen, looplijnen in kaart te brengen, wachtrijen in te richten en informatie te delen en verspreiden. Allemaal zaken die bij een heropstart van bedrijven, onder voorwaarden, nodig zijn. Daarom zetten we met Stay Alert onze brede expertise, organisatorisch vermogen en hands-on mentaliteit uit de eventsector in, om samen met onze partners de heropstart van de verschillende sectoren te ondersteunen en samen de handel en bedrijvigheid in onze samenleving zo snel en zo veilig mogelijk op te kunnen pakken.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!