Pillows voegt Château De Raay toe aan hotelcollectiePillows voegt Château De Raay toe aan hotelcollectie
Back Back Nieuws

Pillows voegt Château De Raay toe aan hotelcollectie

02 juli 2020

Pillows Charme Hotel Château De Raay in Baarlo (Limburg) en het bijbehorende restaurant De Tuin van de Barones hebben vorige maand de deuren geopend. Juist in deze tijd dat de hotelbranche het moeilijk heeft, voegt de Pillows groep dit zesde, unieke chateau-hotel toe aan haar collectie. 'Juist nu, in een periode waarin mensen op zoek zijn naar fijne plekken om in eigen land te ontspannen, is dit charmehotel een waardevolle aanvulling', aldus Loes Dingemans, CEO van Pillows Hotels.

Met de opening van Pillows Charme Hotel Château De Raay zijn er in Nederland en België nu zes Pillows hotels. Ook de andere Nederlandse hotels van het label zijn - nu de corona maatregelen zijn versoepeld - weer open en bieden volop mogelijkheden om dicht bij huis te genieten. Naar verwachting kunnen ook de Belgische Pillows hotels binnenkort weer gasten ontvangen.

Waan je op vakantie

Eigenlijk mag je het geen staycation meer noemen; wie afreist naar de sprookjesachtige omgeving van Baarlo in Noord-Limburg, waant zich op vakantie. De hosts in het hotel en restaurant doen er alles aan om dit gevoel te versterken. Op de kaart van restaurant De Tuin van de Barones staan wereldse klassiekers in een eigentijds jasje. Daarbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van producten uit de streek en uit eigen moes- en kruidentuin. De omgeving van Baarlo biedt bovendien volop mogelijkheden om te genieten van cultuur en natuur. Maastricht en Roermond zijn binnen een half uur bereikbaar.

Hotels waarin je wilt wonen

CEO Loes Dingemans vertelt: 'Net als bij onze andere hotels draait ook hier alles om aandacht en persoonlijke service. Het gevoel van nooit meer naar huis willen, dat is waar we alles op richten.' Een filosofie die het vermaarde Pillows Hotels nauw aan het hart ligt. 'Ieder Pillows Hotel heeft haar eigen karakter, maar overal kun je genieten van een mooie omgeving, charmante panden, veel aandacht voor detail en een eigentijds interieur,' licht Loes toe. De door de corona maatregelen vertraagde opening van Château De Raay werd door het team gebruikt om nóg verder te gaan in het doorvoeren van details die een verblijf onvergetelijk maken. 'Ook in Amsterdam en Zwolle zijn we weer volop in bedrijf,' aldus Loes. 'Fijn om nu vooral gasten te ontvangen die er echt naar hebben uitgekeken om er weer tussen uit te kunnen en zich graag laten onderdompelen in onze gastvrijheid.' Informatie over de hotels, speciale packages en activiteiten is te vinden op pillowshotels.com

Over Pillows Charme Hotel Château De Raay

Het romantische Château De Raay ligt in een sprookjesachtige omgeving in Noord-Limburg. Het werd gebouwd in de Middeleeuwen en is één van de meest unieke en authentieke chateauhotels van Nederland. Het hotel is geheel met eigentijdse kunst ingericht en beschikt over 50 comfortabele kamers en suites, verschillende charmante salons, intieme private dining ruimtes, een fitnessruimte, een hooggewaardeerd terras met zalige ligbedden, een eigentijdse bar en wijnkelder, een moestuin en kruidenkas en het sfeervolle restaurant De Tuin van de Barones. Liefhebbers van culinaire hoogstanden kunnen hier hun hart ophalen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!