Persconferentie voor schaatsfans vanuit bubblePersconferentie voor schaatsfans vanuit bubble
Back Back Nieuws

Persconferentie voor schaatsfans vanuit bubble

09 februari 2021

Vanaf 9 januari verblijven alle topschaatsers in de ‘ISU Competition Bubble’ om zo dit schaatsseizoen toch veilig & verantwoord deel te kunnen nemen aan de internationale langebaanwedstrijden. Deze week staat het slotstuk op het programma: de ISU WK Afstanden (11-14 februari) in Thialf, Heerenveen.  Het gehele seizoen is er al geen publiek toegestaan. Om schaatsfans toch bij de schaatsers te brengen organiseerde House of Sports in samenwerking met de KNSB ‘BUBBLE TALK: de online persconferentie voor schaatsfans. Schaatsfans konden hierdoor alle vragen stellen aan hun grote helden zoals o.a. Sven Kramer, Kjeld Nuis, Ireen Wüst en Jutta Leerdam.

Bubble talk

In een aparte zaal in Van der Valk Hotel Wolvega, het hotel waar de Nederlandse schaatsers verblijven, is een speciale fanroom gecreëerd incl. Zoom-verbinding om iedere avond schaatsfans vanuit huis te woord te kunnen staan. Alle schaatsers reageerden direct enthousiast op het idee om ‘BUBBLE TALK’ te lanceren en om vanuit de bubble toch het gesprek met de fans aan te kunnen gaan. Inmiddels hebben al honderden schaatsfans zich aangemeld en hebben er al 10 BUBBLE TALK sessies plaatsgevonden met 20 topschaatsers, onder leiding van stadionspeaker Jan van der Meulen.

ISU WK Afstanden

De topschaatsers verblijven nog tot en met aanstaande zondag in de schaatsbubbel. Met komende dagen de belangrijkste wedstrijd van het seizoen op het programma: de ISU WK Afstanden van donderdag 11 tot en met zondag 14 februari.

BUBBLE TALK is een initiatief van sportmarketingbureau House of Sports, tevens organisator van de langebaanwedstrijden in Thialf, en de KNSB.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!