Partnerovereenkomst nieuw Ibis hotel en Honkbalweek HaarlemPartnerovereenkomst nieuw Ibis hotel en Honkbalweek Haarlem
Back Back Nieuws

Partnerovereenkomst nieuw Ibis hotel en Honkbalweek Haarlem

29 november 2017

Het nieuwe Ibis Styles Haarlem City Hotel opent op 21 december 2017. Reeds voor de opening is de eerste exclusieve partnerdeal voor kamerovernachtingen gesloten met de organisatie van de Honkbalweek Haarlem. Al enige tijd waren de partijen met elkaar in gesprek en afgelopen week is de deal beklonken in het nog in aanbouw zijnde hotel.

André Aaij, General Manager van het hotel; 'Wij zijn trots dat we voordat het hotel geopend is al een partnerovereenkomst hebben mogen sluiten. Honkbal is een begrip in Haarlem en daar dragen wij als nieuwkomer graag ons steentje aan bij. Het hotel ligt aan de sportboulevard van Haarlem op steenworp afstand van het stadion dus een samenwerking moest er wel komen!' Guus van Dee, voorzitter van de Honkbalweek Haarlem vult aan; 'We zijn erg blij met onze nieuwe partner en kijken uit naar een mooie samenwerking!' 

Sportief thema

Leuke bijkomstigheid: het thema van het hotel is sport en elke kamer heeft een sportthema. Voetbal, badminton, tennis, schaatsen, ijshockey, wielrennen, hardlopen, basketbal en uiteraard ook Honkbal. 'Het was erg leuk om de heren van de organisatie rond te leiden door het hotel en uiteraard even stil te staan in de honkbalkamer. Storytelling is tegenwoordig erg belangrijk en gezien de locatie van het hotel, zeker ook pal naast de ijsbaan, was sport een voordehand liggend thema. Dit wil overigens niet zeggen dat wij een sporthotel zijn voor alleen maar sporters. Alle gasten zijn vanaf 21 december meer dan welkom', aldus André Aaij.

In juli 2018 zal het complete hotel in het teken staan van honkbal. Teams, arbitrage en sponsoren overnachten in het spiksplinternieuwe hotel.

 

Op de foto > Links: Guus van Dee, voorzitter Honkbalweek Haarlem. Rechts: André Aaij, General Manager Ibis Styles Haarlem City Hotel

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!