The Oval Office organiseert eerste 'CERMified' eventsThe Oval Office organiseert eerste 'CERMified' events
Back Back Nieuws

The Oval Office organiseert eerste 'CERMified' events

10 juli 2020

Sinds 1 juli is het officieel weer toegestaan om, onder bepaalde door de overheid gestelde voorwaarden, evenementen te organiseren. Dit betekent dat bedrijven en organisaties de kracht van live weer volop kunnen aanwenden om hun merk, product of bedrijfsverhaal te laten beleven tijdens COVID-veilige evenementen. The Oval Office liet er voor zowel Proximus als BMW geen gras over groeien en bood de klanten van beide merken een veilige, 'CERMified' live beleving aan.

Een veilig evenement is een CERMified evenement

Als professioneel en maatschappelijk verantwoord live+communicatiebureau maakte The Oval Office deel uit van de taskforce die door de Alliance of Belgian Event Federations werd opgericht om - in nauwe samenwerking met de GEES en de lokale, regionale en nationale overheden - het COVID Event Risk Model (CERM) te ontwikkelen. Dit model stelt organisatoren in staat om hun evenementen te scannen op de gezondheids- en veiligheidsrisico's van COVID-19, door een aantal parameters te evalueren waarvan bekend is dat ze de verspreiding van het coronavirus verminderen of, in sommige gevallen, vergroten.

Live belevingen voor de klanten van Proximus en BMW

Proximus trakteerde samen met Live Nation enkele van haar klanten op een Rock Werchter Secret Festival, een avond vol intieme concerten door Belgische topartiesten. The Oval Office stond in voor de organisatie van een VIP-experience, waarbij alle CERM-maatregelen nauwgezet werden opgevolgd. 

Het bureau verzorgde ook een exclusieve gastronomische avond voor enkele leden van het BMW Pure Emotions loyaltyprogramma. Terwijl de aanwezigen genoten van topchef Roger Van Damme's creaties, hield een COVID-safe event coordinator op de achtergrond een oogje in het zeil om eventuele risico's in de kiem te smoren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!