The Oval Office en Bureau voor Reuring worden éénThe Oval Office en Bureau voor Reuring worden één
Back Back Nieuws

The Oval Office en Bureau voor Reuring worden één

21 juli 2021

Het Bureau voor Reuring en The Oval Office bundelen hun krachten waarmee zij het sterkste ‘experience-driven’ communicatiebureau van Nederland worden. Het bureau dat écht verbindt via de kracht van empathie. Vanuit een gezamenlijke visie nemen beide bureaus vandaag een grote stap: Bureau voor Reuring en The Oval Office gaan voor een volledige fusie. Ze creëren samen 'het bureau van morgen' om 'de klant van morgen' optimaal te ondersteunen bij al haar communicatie-uitdagingen. Het wordt een creatief communicatiebureau dat, vanuit de kracht van empathie, streeft naar échte verbinding tussen merken en hun publiek.

Markt volop in beweging

Beiden onderscheiden zich al jaren door events en activaties centraal te stellen in hun campagnes. Mooie merken als Randstad, Google, Bol.com, Nintendo, Snapchat en Thuisbezorgd.nl weten hun weg naar hen te vinden. De ondernemers achter deze bureaus, Christine van Dalen en Wouter Boits willen hun klanten optimaal servicen door de markt altijd een stapje voor te zijn. En die markt is volop in beweging: meer dan ooit blijkt ze hybride, divers, human-centric, gespecialiseerd én geïntegreerd.

Wouter Boits: ‘De samenleving verwacht meer van merken. Meer respect, openheid en transparantie. Een campagne moet door mensen worden beleefd als een ervaring die een echte meerwaarde aan hun leven geeft, niet als een ongevraagde onderbreking. Christine en ik delen dezelfde visie op communicatie, die we nu dankzij de fusie met nog meer slagkracht gaan realiseren.’

1 + 1 = 30

Het straks dertigkoppige team verenigt alle expertise die vandaag van een activerend communicatiebureau kan worden verwacht: een mix van ‘live’, ‘digital’, ‘content’, ‘social’, ‘loyalty’, ‘branding’ en ‘media’. Door samen op te trekken wordt de schaal aanzienlijk vergroot. Niet alleen in Nederland, maar ook in België en Frankrijk wordt via de kantoren van The Oval Office hetzelfde sterke werk geleverd, zonder dat taal- en cultuurgrenzen een hindernis vormen.

Bureau voor Reuring oprichter Christine van Dalen neemt in de nieuwe organisatie de rol van Strategy Director op zich, zodat ze haar volledige focus aan klanten kan geven. Daardoor ontstaat er behoefte aan een inspirerende Managing Director, waar op dit moment een vacature voor wordt uitgezet. Als eerste stap verhuist The Oval Office in september naar het huidige kantoor van het Bureau voor Reuring, in de Diamantfabriek aan de Tolstraat in Amsterdam. Op termijn gaat de gefuseerde organisatie verder onder de naam The Oval Office.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!