Back Back Nieuws

Opening Winterland met groot après-skifeest Snow Valley

23 november 2011
Het Winterland bij St(r)andplaats Nederzandt werd afgelopen zaterdag officieel geopend met het grootste après-skifeest Snow Valley. Vanaf ‘s middags konden alle Heidi’s en Antons genieten van de vele Nederzandtse dennebomen, gezellige lichtjes, broodjes worst en de Glühwein en Chocomel stalletjes.

 

Opwarmen in de hottub

Voor het echte winterse gevoel mocht de après-skimuziek natuurlijk niet ontbreken. ‘Met optredens van onder andere Dave Miller, Rob Ronalds en Starkoo zat de sfeer er snel in. De Flugeltjes en Jägermeistertjes waren niet aan te slepen. En voor wie het ondanks de skikleding te koud bleek, waren er niet alleen knapperende vuurtjes, maar kon er ook opgewarmd worden in de hottub met uitzicht op de prachtige duinen en de hossende feestgangers’, aldus de organisatie.

 

Opbrengsten naar Stichting Outdoor4Disabled

Bezoekers konden niet alleen kennis maken met het sfeervolle Winterland, maar ook met de Stichting Outdoor4Disabled, een stichting die St(r)andplaats Nederzandt een warm hart toedraagt. De stichting organiseert ritten met strandrups De Vrijbuiter, die speciaal ontwikkeld is voor mensen met een lichamelijke beperking. De opbrengsten van Snow Valley gaan naar de stichting, zodat het Noordwijkse strand bij de Langevelderslag voor iedereen toegankelijk is.

 

Meer informatie

Nederzandt blikt terug op een succesvolle eerste editie van Snow Valley. Kijk voor alle winterse activiteiten en arrangementen van Winterland op www.nederzandt.nl.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!