Back Back Nieuws

Op ontdekkingsreis door Leiden

20 januari 2012
Laat je als organisator van congressen en zakelijke evenementen verrassen door de unieke sfeer in Leiden tijdens de Inspiratiedag op donderdag 2 februari. Leiden Marketing laat je beleven dat Leiden bijzonder is, een stad om te ontdekken, iedere keer opnieuw.

 

Verrassende locaties

Deze dag laat Leiden Marketing verschillende verrassende en unieke locaties zien voor congressen en zakelijke evenementen. ‘Leiden is de stad van de persoonlijke aandacht, de interactie, de intimiteit en van de verrassing’, aldus Leiden Marketing. Daarnaast is de ligging van de stad gunstig middenin de Randstad en dichtbij Schiphol.

 

Diverse workshops

Naast een aantal verrassende locaties worden er ook diverse workshops gegeven. Nicoline van Straten, directeur van LiveHouse, zal een workshop geven over het onderwerp ‘The story of your live event’. Storytelling van zakelijke thema’s zal in deze workshop centraal staan. De workshop ‘Live Workshop én online events’ geeft inzicht in de mogelijkheden en de technieken van social media.

 

Aanmelden

De dag zal feestelijk worden afgesloten met een netwerkborrel in de Stadsgehoorzaal. Aanmelden voor deze inspiratiedag kan via www.leiden.nl/inspiratiedag.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!