Ook Saoedi-Arabisch Paviljoen op Expo 2017 gebouwd door HypsosOok Saoedi-Arabisch Paviljoen op Expo 2017 gebouwd door Hypsos
Back Back Nieuws

Ook Saoedi-Arabisch Paviljoen op Expo 2017 gebouwd door Hypsos

26 juni 2017

Als hoofdaannemer is Hypsos eindverantwoordelijk voor de realisatie van het Saoedi-Arabische Paviljoen op de wereldtentoonstelling Expo 2017 in Astana, Kazachstan. Hypsos realiseerde ook het Nederlandse en het Algerijnse Paviljoen.

Na een uitvoerige tenderprocedure werd Hypsos als winnaar uitgekozen om het paviljoen van het Koninkrijk van Saoedi- Arabië te realiseren in opdracht van K.A.CARE – King Abdullah – City for Atomic and Renewable Energy. Het ontwerp van dit paviljoen, dat een van de grootste landenpresentaties is, werd geleverd door KCA London in samenwerking met National Talents Company. De verhaallijn van de tentoonstelling is een ingetogen viering van de mensen, de technologie, de cultuur en het erfgoed van Saoedi-Arabië.

Indrukwekkend

Grootschalige naadloze grafische verlichte panelen van wel 9 meter lang en 2,5 meter hoog maken een kleurrijke weg door de
tentoonstelling. In samenwerking met haar partners heeft Hypsos het gehele paviljoen mogen realiseren, onder leiding van Jan Spiers, Managing director van Hypsos in Moskou, Dmitriy Plahotnyuk, Projectmanager van Hypsos in Hong Kong en Tim Large, Project director van Hypsos in Azië. Het hoogtepunt van de experience is een gefaceerde projectie op 27 verschillende vlakken. Voor deze show wordt gebruikgemaakt van 12 high powered laser projectors en een indrukwekkend 7.1 surround audio systeem met hoge resolutie beelden tot maar liefst 7 meter hoog. Het 6 minuten durende programma is ontwikkeld door audio visual media bedrijf Graham Englisch & Co.Het paviljoen is een niet te missen audiovisueel feest van video, afbeeldingen en geluid die de inspanningen van het Koninkrijk erkent in de ontwikkeling en implementatie van schonere vormen van energie.

De werkzaamheden van Hypsos omvatten de bouw van het gehele paviljoen, inclusief alle interieurwanden, afwerkingen, installaties, AV / IT-installatie, verlichting, elektrische installatie, M & E modificaties, grafische beelden, installatie van VIP ruimtes en personeelskamers en overige decoraties.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!