Ook Humor Werkt ThuisOok Humor Werkt Thuis
Back Back Nieuws

Ook Humor Werkt Thuis

12 juni 2020

Vanwege de coronacrisis komen veel van de artiesten van Humor Werkt met nieuwe, creatieve oplossingen om toch te kunnen spelen voor scholen en bedrijven. Speciaal voor deze Coronaproof producties maken we een nieuwe plek op het web. De nieuwe website 'Humor Werkt Thuis' wordt binnenkort gelanceerd. Hieronder volgt een voorproefje van onze nieuwe (online) producties.

Hoe word ik succesvoller dan de rest?

Humor in het coronatijdperk, ga er maar eens aan staan! Rob Urgert en Joep van Deudekom doen het in hun interactieve webcast met wetenschappelijke tips om te overleven in deze lastige tijden. Speelduur circa 45 minuten.

TakeAwayComedy

10-20 minuten satire door Dolf Jansen, speciaal voor uw bedrijf, uw branche, handzaam op beeld aangeleverd. Thuisbezorgd, bijna.

De Speld komt naar je toe deze Zoom

De Speld brengt een wervelende online-liveshow. Jouw gelegenheid op geheel eigen wijze voorzien van een stoot energie en plezier. Humoristisch, interactief en helemaal online. Speelduur circa 15 minuten.

Fokke & Sukke zoomen mee

Laat Fokke & Sukke ook inbellen op je online meeting via Zoom, Teams etc. De cartoonvogels staan de hele tijd op mute, tot ze aan het eind van de vergadering het scherm overnemen voor een samenvatting in cartoons

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!