Back Back Nieuws

Ook Brand New Live in de prijzen bij uitreiking SponsorRingen

27 november 2015
De succesvolle koppeling tussen Samsung en Amsterdam Dance Event (ADE) werd vanavond bekroond met een officiële SponsorRing in de categorie Entertainment & Events. Verantwoordelijk voor de succesvolle koppeling, het concept en de activaties is het entertainment marketingbureau Brand New Live uit Hilversum.

Gisteravond vond in Amsterdam weer de jaarlijkse uitreiking van de SponsorRingen plaats. In de categorie Entertainment & Events viel het sponsorship tussen Samsung en Amsterdam Dance Event (ADE) (editie 2014) in de prijzen. Brand New Live was verantwoordelijk voor de koppeling en bedacht eveneens de campagne en alle activaties voorafgaand en tijdens het internationale dance event in oktober 2014.

Innovatieve merken
Zo werd er in 2014 exclusieve content gecreëerd en verspreid via Samsung S Reporters, konden bezoekers terecht in het Samsung ADE HOME met ADE Radio, werd er een unieke 360° expositie geopend waar kunst, dance en technologie samenkwamen middels augmented reality en vonden er ADE livestreams en sales promoties met Vodafone plaats.

Chris Havinga, Director Brand New Live: 'De koppeling tussen Samsung en ADE is een hele logische. Het zijn twee innovatieve en groeiende wereldmerken die elkaar versterken. In overleg met beide partijen hebben wij een aantal unieke concepten neergezet om het hoofdsponsorship te activeren. Dit heeft geresulteerd in nieuwe fans voor het merk Samsung. Dat we hiermee de SponsorRing hebben gewonnen maakt ons als bureau heel trots.'

Behaalde doelen
Met het hoofdsponsorship van ADE is Samsung er in geslaagd haar doelstellingen te behalen op het gebied van awareness rondom het toen nieuwe flagship model Galaxy Alpha en het creëren van unieke content. Daarbij profiteerde Samsung in grote mate van free publicity, waarbij het innovatieve karakter werd bevestigd.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!