Back Back Nieuws

Ook Aristo gestegen in de nationale congres- en vergaderclassificatie!

19 september 2008
Naar aanleiding van een herinspectie en toetsing is er, naast recent Hotel- en Congrescentrum Papendal van 4 naar 5, een tweede locatie gestegen in de nationale congres- en vergaderclassificatie.


Aristo Utrecht stijgt van 3 naar 4 vergaderhamers. De 4-hamerlocaties in Nederland zijn van een zakelijk hoog niveau. Naast een luxueuze uitstraling tevens voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen. Na inspectie is gebleken dat Aristo Utrecht de nodige verbeteringen heeft aangebracht waardoor het een luxe uitstraling heeft.


De nationale congres- en vergaderclassificatie is een systeem waarbij door middel van een aantal vergaderhamers, variërend van 1 tot en met 5, de kwaliteit en capaciteit van een congresbedrijf worden aangegeven. Het register telt momenteel meer dan 100 accommodaties.


Voor de nationale congres- en vergaderclassificatie komen accommodatieverschaffers (congres- en vergaderaccommodaties) in aanmerking. Zij kunnen classificatie aanvragen bij Het Erkende Congresbedrijf. Aan de hand van een aantal criteria beoordeelt Het Erkende Congresbedrijf of zij als vergader- of als congresaccommodatie en met hoeveel vergaderhamers worden geclassificeerd. Bij classificatie wordt het bedrijf ingeschreven in een register en mag het zich afficheren als geclassificeerd congresbedrijf. De classificatie is voor onbepaalde tijd geldig. Eenmaal per twee jaar toetst Het Erkende Congresbedrijf of het geclassificeerde bedrijf nog aan de gestelde normen voldoet. Op deze wijze blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Voor meer informatie ga naar www.vergaderhamer.nl  

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!