Back Back Locaties

Ontspanning en werk gaan hand in hand bij Châteauform’

23 mei 2011

Je voelt je al heel snel thuis in de eeuwenoude locaties van Châteauform’, met oneindig veel mogelijkheden en settings voor vergaderingen, heisessies, conferenties, seminars en andere bijeenkomsten. Locaties waar nostalgie en historie om elk hoekje loert en waar ontspanning en werk hand in hand gaan. Een perfecte plek voor reflectie.

Alle vormen van ontspanning
Naast de standaard high tech en state of the art voorzieningen zoals onder meer de ter beschikking staande vergaderzalen, business corners (computers, fax, printer, kopieerapparaten), digitale camera’s, DVD-spelers, interactieve schermen en beamers, biedt Châteauform’ ook alle vormen van ontspanning aan, zowel binnen als buiten. Immers, de boog kan niet altijd gespannen staan.

Totale facilitaire voorzieningen
Met honderden tot duizenden vierkante meters aan interieuroppervlakte per locatie kent Châteauform’ vele salons, gezellig ingerichte livings met comfortabele fauteuils, tavernes, welness ruimtes, luxe slaapkamers, Nintendo Wii computers, flipperkasten en massage-waterbedden… Op de buitenterreinen staat alles in het teken van sport en spel. Werkelijk alles wordt gefaciliteerd; zelfs sportkleding, schoenen, warme dekens voor op het terras of bij de openhaard en regenjassen staan een ieder ter beschikking.

Ontdekken van eeuwenoude legendes
En zelfs naast al deze mogelijkheden heeft Châteauform’ een speciaal programma ontwikkeld voor alle andere wensen, om met elkaar plezier te kunnen maken of op een andere manier samen tijd door te brengen. Van wijnproeverijen tot het ontdekken van spannende geheimen en legendes van de eeuwenoude locaties. Een grappige en excentrieke activiteit is de sessie ‘Back to School’ waarin het team, dankzij de strenge docenten die vasthouden aan de oude discipline, elkaar in een korte tijd heel goed leren kennen. Ook avontuurlijke activiteiten zijn mogelijk; zoals mountainbiken, paardrijden, op survival met slechts een routekaart, touwen en ander primitief materiaal. Ook het oplossen van een misdaad in CSI Las Vegas of het spelen van een acteur in een film behoren tot de opties.

Uitzichten spotten in een te gekke Eend
Op zoek naar meer een opwindende belevenis? Aarzel dan niet om het avontuur aan te gaan op een quad of buggy en ontsnap even van het alledaagse. Tijdens deze activiteit rijd je over veldwegen, bosweggetjes en haal je het uiterste uit de quad of buggy om moeilijke hindernissen te doorstaan. Tijdens de tocht ontdek je verlaten plekken en onvoorstelbaar mooie landschappen. Een andere manier om de omgeving te ontdekken en mooie uitzichtten te spotten, kan aan boord in een te gekke Eend tijdens een Eendjesrally. Het ‘eendje’ biedt een nostalgische en alternatieve manier om de wegen en omgeving te verkennen. Of toch meer zin in een nieuwe ervaring? De activiteit schermen vraagt de nodige concentratie, behendigheid, uithoudingsvermogen en techniek van je waarvoor je de nodige stalen zenuwen moeten beschikken. Eigenlijk is werkelijk alles denkbaar bij Châteauform’ en naast het grote palet aan mogelijkheden staat de organisatie ook open voor nieuwe wensen en ideeën.

Contact
Voor meer informatie over vergaderingen, seminars of activiteiten en beschikbaarheid, kunt u contact opnemen met Inge Kroonenberg via ikroonenberg@chateauform.com

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!