Brothers Horeca Groep opent 2e vestiging Grand Café LIVING-concept Brothers Horeca Groep opent 2e vestiging Grand Café LIVING-concept
Back Back Locaties

Brothers Horeca Groep opent 2e vestiging Grand Café LIVING-concept

16 april 2024

Een gloednieuwe horecazaak op Utrecht Science Park verwelkomt studenten, docenten, bedrijven en bezoekers op hun housewarming. Op zaterdag 6 april heeft Grand Café The Basket haar deuren gesloten en honderd meter verder aan de Weg tot de Wetenschap opent Brothers Horeca Groep de opvolger. In het licht van deze fysieke verhuizing viert Grand Café LIVING een week lang dat de deuren officieel zijn geopend voor het publiek. Het nieuwe kloppende hart van de campus laat daarmee graag zien dat het de perfecte locatie is om te ontmoeten, te studeren, te vergaderen, te eten en te vieren te midden van een huiselijke en ontspannen sfeer.

Housewarming

Om de naam eer aan te doen, organiseert Grand Café LIVING een weeklange housewarming viering voor iedereen die de gloednieuwe 'campus-huiskamer' wil ontdekken. Van 15 tot en met 19 april kunnen gasten genieten van het all-day menu en draait er elke middag van 16u00 tot 19u00 een lounge DJ voor een ongedwongen en levendige sfeer.

Het concept

Gelegen 100 meter verder van het voormalige Grand Café The Basket, verwelkomt Grand Café LIVING gasten met een gezellige ambiance en een all-day menu, waarmee je op elk moment van de dag je smaakpapillen kunt verblijden. Het menu, dat bestaat uit ontbijt, gezonde bowls en brasserieklassiekers, heeft als gemeenschappelijke deler dat er zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van duurzame, gezonde en verse ingrediënten. Op een campus is brain food immers heel belangrijk. Het LIVING-concept van Brothers Horeca Groep is in 2023 geïntroduceerd op de VU Campus te Amsterdam. Met de opening op Utrecht Science Park is dit de 2e Grand Café LIVING-locatie.

Groen van binnen en buiten

Duurzaamheid vind je niet alleen terug in het menu. Die liefde voor groen voel je ook letterlijk en figuurlijk terug in Grand Café LIVING: het gebouw met duurzame en energiezuinige materialen is eigendom van Utrecht University. De royale ramen bieden een overvloed aan natuurlijk licht en de grote open ruimte voelt als thuiskomen door de gezellige zithoeken en de vele weelderige planten, die de lucht zuiveren en de geest verfrissen. Ook is er een inspiratieruimte af te huren voor vergadering, presentaties of borrels. Grand Café LIVING is daarmee de ideale plek om ontspannen te loungen, ongestoord te studeren, voor vruchtbare vergaderingen en natuurlijk om het leven te vieren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!