Online sparringsessie voor zelfstandige eventprofessionalsOnline sparringsessie voor zelfstandige eventprofessionals
Back Back Nieuws

Online sparringsessie voor zelfstandige eventprofessionals

23 maart 2020

Op vrijdagochtend 27 maart 2020 organiseert ZEPnl een online sparringsessie, speciaal voor zelfstandige ondernemers in de evenementenbranche. Om zo samen te kijken naar waar we nu staan en wat we nu juist nog wel kunnen we nu doen tijdens deze coronacrisis.

Tips uitwisselen

We gaan kijken hoe je situatie nu is en waar je bang voor bent. We gaan daarnaast ook zeker kijken naar wat je nu allemaal wel kunt doen én wat voor jou werkt. Hoe? Door in gesprek te gaan met elkaar en tips uit te wisselen.

Zelfde schuitje

‘Toen de overheid met het advies kwam om zoveel mogelijk thuis te werken, hebben wij onze regiobijeenkomsten ook stopgezet’, zegt Natasja Torcqué, founder van ZEPnl. ‘We zijn toen eigenlijk direct gestart met een online sparringsessie voor al onze leden. Dit was zo’n succes, dat we gelijk besloten hebben dit tweewekelijks voor onze leden in te plannen. Na een post hierover op LinkedIn kregen we de vraag van ondernemers die nog niet zijn aangesloten bij ZEPnl, of zij ook mochten aanhaken bij een van de sessies. Toen is het idee ontstaan om een sparringsessie in te plannen voor alle zelfstandige eventprofessionals. We zitten tenslotte allemaal in hetzelfde schuitje.’

ZEPNL

ZEPnl is een zakelijke community voor ondernemers in de eventbranche, onderverdeeld in de regio’s Utrecht (ZEP030), Amsterdam (ZEP020) en Rotterdam (ZEP010). Maandelijks vinden er regionale bijeenkomsten plaats bij steeds een andere evenementenlocatie in de betreffende regio. Met verschillende expertises bouwen we aan een krachtig fundament binnen de wereld van evenementen. ZEPnl draait om samen groeien als ondernemer en professional, door met elkaar te verbinden, kennis te delen en samen te kunnen werken aan grote projecten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!