Online eventsetting van Van der Maarel EventstylingOnline eventsetting van Van der Maarel Eventstyling
Back Back Nieuws

Online eventsetting van Van der Maarel Eventstyling

03 december 2020

Webinars, online of hybride evenementen en livestreams van presentaties of interviews. Het zijn inmiddels onmisbare vormen van communicatie. Online events zijn niet meer weg te denken en zullen alleen maar vaker plaats gaan vinden. Van der Maarel Eventstyling heeft een aantal sfeervolle en unieke ‘businessdecors’ ontworpen, waarmee online performance optimale impact krijgt.

Persoonlijke uitstraling

De mogelijkheid tot het verwerken van eigen logo’s en/of afbeeldingen zorgt voor een persoonlijke uitstraling. De opstellingen zijn altijd coronaproof en er is nagedacht over de zichtbaarheid van iedereen op beeld: hiervoor zijn speciale meubels ontworpen.

Totaalbeleving

Voor een onvergetelijke indruk is de totaalbeleving in elke vorm van (online) communicatie, onmisbaar. We hebben er nu allemaal mee te maken en daarom zijn er verschillende mogelijkheden ontworpen. Van een sfeervolle setting voor een goed interview, tot een online discussie met meerdere deelnemers, een interessant vraaggesprek of een mooie presentatie. Alles is mogelijk. Van der Maarel Eventstyling heeft 15 sfeerstijlen ontworpen, waaronder de meest actuele kerstsetting.

Jouw eigen corporate identity in het ontwerp

Een actuele opdracht was voor Van Rossum Facilities. Zij besloten een sfeervolle studiosetting te creëren die naar ontwerp van VRF door Van der Maarel Eventstyling B.V. is geleverd voor een online event. Natuurlijke objecten zorgden voor diepte in de livestream. Het geheel kwam hierdoor tot leven. Met de technische faciliteiten van VRF en conceptmatige invulling m.b.t. de transitie van offline naar online, en sprekers als Jan Peter Balkenende, Diana Matroos, en Bas Nijhuis werd het een bijzonder geslaagde en onvergetelijke productie.

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!